ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ…

Έρχονται δύο εκθέσεις από το Επιμελητήριο για την προβολή τοπικών προϊόντων

Το Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων – Γιορτή των επαγγελματιών και τη Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας 2019 διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής φέτος το καλοκαίρι, θέλοντας να στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και να προβάλει τα εξαιρετικά προϊόντα του νομού.

Το Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων – Γιορτή των επαγγελματιών θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη και το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού στην παραλία της Ιερισσού από την Πέμπτη 1η Αυγούστου έως και την Κυριακή 4 Αυγούστου με ώρες λειτουργίας από τις 19.30 έως τις 00.30.

Η Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας 2019 θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών στην προβλήτα Νέων Μουδανιών το διάστημα από την Τετάρτη 7 έως και την Κυριακή 11 Αυγούστου, με ώρες λειτουργίας από τις 19.30 έως τις 1.00.

Στόχος των διοργανώσεων είναι ο τελικός επισκέπτης αλλά και ο εκθέτης, να μείνει ικανοποιημένος, γιατί ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής των εκθέσεων είναι απλά ο ιδανικότερος.

Μέσω των επισκεπτών του Νομού εκείνο το διάστημα τα προϊόντα της Χαλκιδικής μπορούν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 & 2371024300, e-mail: info@epichal.gr , υπεύθυνη κ. Γεωργία Τζηρίτη.

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.com/, 25/7/2019]