ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟ RAMADA RESIDENCES ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας προχώρησαν η Wyndham Hotel & Resorts και ο επιχειρηματικός όμιλος Oikos Property Developments για τη δημιουργία του πρώτου Ramada Residences by Wyndham, στην Ελλάδα.

Το συγκρότημα με 150 τουριστικά καταλύματα που θα προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες φιλοξενίας, βρίσκεται στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Η ανάπτυξη της επένδυσης για τη λειτουργία του συγκροτήματος με την επωνυμία Ramada Residences by Wyndham, Halkidiki αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2026.

“Χαιρετίζουμε τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Oikos Property Developments, ο οποίος πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσει ένα συγκρότημα αντάξιο της αξιοπιστίας του ονόματος της Wyndham Hotel & Resorts στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Η Wyndham Hotel & Resorts διαθέτοντας, ήδη, παρουσία σε 13 ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα, στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της τα επόμενα χρόνια τόσο σε δημοφιλείς, όσο και σε ανερχόμενους προορισμούς”, δήλωσε ο περιφερειακός διευθυντής Νοτίου και Ανατολικής Ευρώπης της Wyndham Hotels & Resorts, Βασίλης Θεμελίδης.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Wyndham Hotels & Resorts, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο brand φιλοξενίας. Η αποδεδειγμένη της πορεία, σε συνδυασμό με την δική μας εξειδίκευση στην ανάπτυξη ακινήτων, εγγυάται τη δημιουργία εξαιρετικών ξενοδοχειακών εμπειριών σε μια πραγματικά ειδυλλιακή τοποθεσία που αποτυπώνει την ουσία του μεσογειακού τρόπου ζωής”, τόνισε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Oikos Property Developments, Δημήτρης Σιούφτας.

 

[ΠΗΓΗ: https://thesseconomy.gr/, 25/6/2024]