ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Σαρωτική νίκη κατέγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών  και αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ. 

Με τον κ. Ανδρουλάκη επικοινώνησε το βράδυ της Κυριακής ο ανθυποψήφιός του Γιώργος Παπανδρέου και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, αμφότεροι  συμφώνησαν να προχωρήσει η παράταξη ενωμένη και να μεγαλώσει ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό.

Όπως ανακοίνωσε γ΄θρω στις 9 το βράδυ της Κυριακής η αρμόδια Επιτροπή Εκλογών (ΕΔΕΚΑΠ), με ενσωματωμένο το 75,15% των ψηφισάντων στο Β’ γύρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το 68,26%, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου το 31,74%.

Με δεδομένα αυτά τα αποτελέσματα η εκλογή του κ. Ανδρουλάκη πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε ήδη τηλεφωνικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη, προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου να προβεί σε δηλώσεις.

Σημειώνεται ότι ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η προσέλευση και στην ψηφοφορία του Β΄ γύρου για την εκλογή νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής καθώς στις κάλπες προσήλθαν 206.196 πολίτες. 

[ΠΗΓΗ: https://www.capital.gr/, 12/12/2021]