ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Δ.Α.Ε. ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ανάμεσα σε  21 επιχειρήσεις  που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για την καινοτομία και την τεχνολογική τους πρωτοπορία, την ερευνητική τους δραστηριότητα, την μακροβιότητά τους ή τις περιβαλλοντικές επιδόσεις τους, βρέθηκε η «Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη Δ.Α.Ε.» κατά τη χθεσινή τελετή απονομής των Βραβείων Επιχειρηματικότητας 2021 στο ξενοδοχείο Pomegranate στη Νέα Ποτίδαια της Χαλκιδικής.

Το βραβείο της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α  Δ.ΑΕ παρέλαβε η πρόεδρος της επιχείρησης  κ. Μαρία Ελένη  Ζαμάνη, ενώ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος  κ. Στέλιος Βαλιάνος, η αντιπρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ ΑΕ  κ. Κλεοπάτρα Αιβαζίδου ο manager της επιχείρησης κ. Σταύρος Δουλδέρης.  

Η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α  Δ.ΑΕ συμμετείχε και βραβεύτηκε στην κατηγορία Καινοτομία, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Έρευνα, με ένα project  που συνδέει την αίθουσα 3d προβολών που διαθέτει η επιχείρηση και το Άλσος Αριστοτέλη μέσα από καινοτόμες δράσεις.  

Μετά την παραλαβή του βραβείου, κ. Ζαμάνη σημείωσε: «Σε μια εποχή που οι κοινωνικές ανάγκες είναι εντονότερες από ποτέ, μαζί με την ομάδα μου, θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους δημιουργώντας αξίες για την κοινωνία. Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε δράσεις και ενέργειες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, να υλοποιούμε έργα που υποστηρίζουν πραγματικές ανάγκες των συνδημοτών μας  και να συμβάλλουμε στην κοινωνική πρόοδο. Στόχος είναι και  θα είναι η προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Αριστοτέλη, η πάτρια γη του Αριστοτέλη, η αξιοποίηση και αναβάθμιση των ακινήτων μας , ο σεβασμός προς το περιβάλλον και η προσφορά μας στην τοπική κοινωνία. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για την στήριξη σ΄ αυτό το έργο, τα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου για την αρίστη συνεργασία που έχουμε και κυρίως τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη την στήριξη και την βοήθεια που μας παρέχει. Δίνουμε υπόσχεση ξεπερνώντας την κρίση που βιώνουμε όλοι μας λόγω  covid-19 να οδηγήσουμε την ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α ακόμη πιο ψηλά.».

 Στην εκδήλωση απήυθυναν χαιρετισμούς ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς,  και ο ευρωβουλετης κ. Βαγγέλης Μειμαράκης, ενώ παρέστησαν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Αδωνις Γεωργιάδης ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος  Καλαφατης, οι βουλευτές  κ.κ Καράογλου, Πανας, Κουβελας ο ευρωβουλευτής κ. Κυμπουρόπουλος Στέλιος, ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας Απόστολος οι αντιπεριφερειαρχες κ.κ. Γιώργου, Χαριστέας, Πατουλίδου, οι Δήμαρχοι της Χαλκιδικής, οι πρόεδροι επιμελητηρίων απ όλη την Ελλάδα  και φυσικά εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Χαλκιδικής.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 10/9/2021]