ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ KOUZINA 2022

Σε κλίμα γιορτινό, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 8 το βράδυ, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στυλιανός Βαλιάνος αναμένεται να παρουσιάσει στην Πλατεία Δημαρχείου το πρόγραμμα του KOUZINA 2022, αφού προηγουμένως προβεί σε απολογισμό του KOUZINA 2021.

Η γιορτή θα ξεκινήσει νωρίτερα – με την μπάντα της Φλώρινας και το Λάζαρο Βαλκάνη – να γεμίζουν με μακεδονικούς ήχους των χάλκινων τα καλντερίμια της Αρναίας. Χορευτές από το ολόκληρο το Δήμο Αριστοτέλη θα ακολουθήσουν πεζή τους μουσικούς, καταλήγοντας στην Πλατεία Δημαρχείου. Μετά την παρουσίαση του KOUZINA, η μουσική παράσταση θα συνεχισθεί.

Αμέσως μετά στο restaurant του παραδοσιακού ξενώνα «Πράσινο Χωριό» ο executive chef της Ελληνικής Προεδρίας της Δημοκρατίας, Βασίλης Μπέκας, προσφέρει στους συνδαιτημόνες το πρώτο μενού του promo tour της διοργάνωσης του 2022, αξιοποιώντας πλήρως την πλούσια πρωτογενή παραγωγή της Αρναίας και του Χολομώντα που την περιβάλει.

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου το KOUZINA αποχαιρετά τον ελληνικό τιμώμενο προορισμό της φετινής διοργάνωσης – την Αμφίπολη – στο Restaurant ΗΔΩΝΕΣ της Πρώτης, ενώ την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στη Δράμα – τον τιμώμενο ελληνικό προορισμό της διοργάνωσης του 2022 – το KOUZINA παρουσιάζει το πρόγραμμά του στον περιφερειακό μακεδονικό Τύπο.

Εμείς, σας περιμένουμε όλους στην Αρναία!

 

[ΠΗΓΗ: https://www.politismika.gr/, 19/8/2021]