Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, μετέβη στην περιοχή της Μεγάλης Παναγίας του Δήμου Αριστοτέλη για να παρακολουθήσει επί τόπου, την πρόοδο των έργων οδοποιίας που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την υλοποίηση τμήματος του έργου “Αποκατάσταση καταστραμμένων τμημάτων του Οδικού Δικτύου των Δήμων Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Αριστοτέλη αρμοδιότητας ΠΕΧ”, συνολικού προϋπολογισμού 5.000.000€.

Στην περιοχή υλοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης, διαγράμμισης και κοπής χόρτων.

Ο κ. Γιώργος σχολίασε σχετικά: “Πρόκειται για ένα έργο που έχει ως σκοπό την επισκευή των ζημιών που προκλήθηκαν μετά από πλημμύρες και αφορά στην αποκατάσταση καταστραμμένων τμημάτων του οδικού δικτύου, σε διαγραμμίσεις και σε αποκατάσταση των τεχνικών των δρόμων έτσι ώστε να είναι ασφαλής η κυκλοφορία των οχημάτων. Η ασφάλεια των πολιτών ήταν και παραμένει άμεση προτεραιότητα μας”.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Κούκο, παρουσία και του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Κ. Πασχάλη στο Δημοτικό κατάστημα της Μεγάλης Παναγίας, όπου συζήτησαν για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 30/9/2020]