40 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Στον Δήμο Αριστοτέλη βρέθηκαν χθες 40 εκπρόσωποι γερμανικών ταξιδιωτικών γραφείων στο πλαίσιο του FVW workshop Greece 2020, που οργανώνεται στη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη από τον Ε.Ο.Τ. και τους Τουριστικούς Οργανισμούς Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην παρουσίαση της τοπικής οινικής περιήγησης, η οποία ορίζει τη Μεγάλη Παναγία ως οινικό κόμβο πριν τον Άθωνα, με την Αρναία, το Γομάτι και την Ιερισσό να πλαισιώνουν την οινική διαδρομή που στις 14 – 17 Οκτωβρίου παρουσιάζεται επίσημα στην Κάτω Ρηνανία – Βυτεμβέργη από τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Στυλιανό Βαλιάνο.

“Ενημερώσαμε τους φιλοξενούμενους για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν του Δήμου, καθώς και για τη φυσική / ιστορική του εναλλαγή, αλλά και για τους 18 τουριστικούς πυλώνες που περιστρέφονται γύρω από αυτήν.

Αναλύσαμε τις παραμέτρους της παρουσίασης, η οποία θα δικτυώσει την εν λόγω περιήγηση με την αντίστοιχη γερμανική και θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη στους οινότοπους της Ανατολικής Χαλκιδικής Γερμανών αξιωματούχων της αυτοδιοίκησης, οινοποιών, εκπροσώπων Τύπου και travel agents – τον επόμενο Νοέμβριο.

Ο Δήμος Αριστοτέλη μιλά και δρα πάντα με επαγγελματικούς όρους, αποδίδοντας στον τουρισμό την προσήκουσα αξία του.”, ανέφερε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στ. Βαλιάνος.

[ΠΗΓΗ: https://blog.moudaniwn.gr/, 20/9/2020]