ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ: «Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΔΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΙΕΡΙΣΣΟΥ, ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!»

Σε επικαιροποίηση της 1/2018 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη δωρεάν παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου στην Ελληνική Αστυνομία προς ανέγερση κτιριακής υποδομής για το νέο Α.Τ. Ιερισσού, προχώρησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αριστοτέλη στην τελευταία του συνεδρίαση, μετά από εισήγηση του Δημάρχου κ. Στέλιου Βαλιάνου. 

Παράλληλα, το τελευταίο χρονικό διάστημα διευθετούνται από πλευράς Δήμου Αριστοτέλη, γραφειοκρατικές εκκρεμότητες του…

παρελθόντος που εντόπισε η σημερινή Δημοτική Διοίκηση κατά την προώθηση του ζητήματος και στις οποίες απέδιδαν αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες τις καθυστερήσεις για την αξιοποίηση του ακινήτου και την υλοποίηση της απόφασης επανασύστασης του Α.Τ. Ιερισσού. 

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος έπραξε το δέον, με στόχο την επιτάχυνση της διαδικασίας επανασύστασης του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού, φροντίζοντας για την επίλυση γραφειοκρατικών προβλημάτων, που αν και τυπικού χαρακτήρα, διεύρυναν την απόσταση από τον ουσιαστικό στόχο. Είναι πλέον σειρά της πολιτείας, να υπερβεί γραφειοκρατικές αγκυλώσεις της Δημόσιας Διοίκησης και να προχωρήσει στον ταχύτερο δυνατό χρόνο την υλοποίηση της ειλημμένης απόφασης για την εκ νέου συγκρότηση του Α.Τ. Ιερισσού, στόχο για τον οποίο εντείνουμε τις ενέργειές μας προς κάθε κατεύθυνση.»

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 2/6/2020]