ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ Η EUROBANK ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ, ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Επιστολή προς τη Διοίκηση της Eurobank, με την οποία εκφράζει την ανησυχία της τοπικής κοινωνίας για την επικείμενη κατάργηση του τραπεζικού καταστήματος της κοινότητας Παλαιοχωρίου απέστειλε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, ζητώντας να επανεξεταστεί η σχετική απόφαση.

Στην επιστολή του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank κ. Φωκίωνα Καραβία, ο κ. Βαλιάνος, επισημαίνει πως «το κατάστημα της Eurobank Παλαιοχωρίου είναι το μοναδικό σε ολόκληρη την περιοχή της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής και εξυπηρετεί μία περιοχή που καταλαμβάνει μία τεράστια γεωγραφική έκταση», και, μεταξύ άλλων, προσθέτει:

«Το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου από την πρώτη στιγμή έχει εκφράσει με ομόφωνη απόφασή του την έντονη διαμαρτυρία του και έχει μάλιστα προγραμματίσει και σχετική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κατάστημα Πολυγύρου, όπου πρόκειται να μεταφερθούν οι εργασίες του Καταστήματος Παλαιοχωρίου. Από την πλευρά μας θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή, ζητώντας σας να δείξετε την δέουσα κατανόηση, σχετικά με την αναγκαιότητα συνέχισης λειτουργίας του Καταστήματος Παλαιοχωρίου, που εξυπηρετεί πάμπολλες ανάγκες στην περιοχή μας. Θα θέλαμε επίσης να σας τονίσουμε ότι στην περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές αναπτυξιακές παρεμβάσεις που θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη».

 

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.com/, 16/1/2020]