ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ!

Οι γιορτές πέρασαν και επιστρέφουμε στην… κανονικότητα!

Τη στιγμή που το χρονίζον θέμα της μεταλλευτικής στην ΒΑ Χαλκιδική έχει πάρει το δρόμο του, τη στιγμή που η σημερινή κυβέρνηση -σε αντίθεση με την προηγούμενη-, κάνει τα πάντα για να βρεθεί μια λύση και να ησυχάσει ο τόπος από έριδες δεκαετιών, ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει παντού σκιές και συνομωσίες. 

Η κα Μάλαμα, άξια αντικαταστάτρια της Ιγγλέζη στο μετερίζι της αντιμεταλλευτικής προπαγάνδας, αφού έλαβε τις απαντήσεις της στις επερωτήσεις που κατέθεσε στην βουλή, έβγαλε τα δικά της, μικροκομματικά και φυσικά παρωπιδικά συμπεράσματα και μας τα ανακοίνωσε -που αλλου-, στο left.gr, sto avgi.gr, στο syriza.gr και στα συνήθη αλληλέγγυα παπαγαλο-site. 

«Την ώρα που η κυβέρνηση αναθέτει με διαδικασίες εξπρές στην Grant Thorton την μελέτη του “νέου επενδυτικού πλάνου” της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές (στο οποίο προφανώς περιλαμβάνονται πάσης φύσεων απαλλαγές και διευκολύνσεις), το Υπουργείο Περιβάλλοντος κι Ενέργειας αποκαλύπτει το “όραμά” του για την ανάπτυξη της Βόρειας Χαλκιδικής. το όραμα της Νέας Δημοκρατίας είναι να καταστήσει τη Βόρεια Χαλκιδική έναν απέραντο εξορυκτικό κρατήρα, αβίωτο για τους κατοίκους κι ασύνδετο με οποιαδήποτε άλλη οικονομική, αναπτυξιακή, ή πολιτιστική δραστηριότητα».

Αυτά κατάλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ και η κα Μάλαμα από όλα όσα διαδραματίζονται στον τόπο μας το τελευταίο εξάμηνο… Πάντως δεν παρεξηγώ… Η δουλειά τους είναι… Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και σπέκουλα για την σπέκουλα… Τώρα θα το μάθουμε; Μια ζωή αντίδραση στην πρόοδο και οπαδοί της αποανάπτυξης. Δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον…