Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΝΩΝΕΙ!!!

Όταν τα πολιτικά συμφέροντα υπερισχύουν των πάντων

Διαβάζω στο Έθνος της Κυριακής «Άβυσσος χωρίζει, όπως είναι γνωστό τον νυν δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη. Οι μετωπικές τους συγκρούσεις και μάλιστα κάποιες φορές έκτος ορίων ξεκίνησαν από την προεκλογική περίοδο και συνεχίζονται συχνά-πυκνά μέχρι τώρα. Σε ένα θέμα όμως είναι στην ίδια πλευρά και μάλιστα ετοιμάζονται να δώσουν και κοινή συνέντευξη Τύπου. Αυτό που τους ενώνει είναι ο αγώνας κατά των χρυσωρυχείων και της επένδυσης χρυσού στον Έβρο που θέλει να προχωρήσει η Eldorado Gold».

Τι είναι άραγε αυτό που σπρώχνει τον κατά τα άλλα σοβαρό κο Ζαμπούκη να συνταχθεί με τον γραφικό κο Λαμπάκη, ο οποίος αν θυμάμαι μήνησε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές δικηγόρους της Αλεξανδρούπολης γιατί, λέει, μεροληπτούσαν κατά του στα εκλογικά τμήματα που ήταν εφορευτική επιτροπή!

Μαντέψτε! Μα τι άλλο από τα ψηφαλάκια…

Μαζί θα δώσουν την πρώτη κοινή συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση των επενδύσεων του χρυσού στον Έβρο, σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης στην Κομοτηνή. Μαζί τους θα είναι οι Δήμαρχοι Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης και Μαρωνείας-ΣαπώνΜ Ντίνος Χαριτόπουλος και ο Βαγγέλης Λαμπάκης ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜ-Θ, καθώς και εκπρόσωπος της «Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης-Έβρου κατά της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού στη Θράκη».

Υπέρ πάντων ο αγών…