ΠΙΟ ΚΟΛΗΜΜΕΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…

Παραθέτω το κάτωθι κείμενο αυτούσιο, όπως το διάβασα στο αριστερό blog https://www.902.gr/, μη έχοντας το σθένος ούτε καν να σχολιάσω… Αναρωτιέμαι όμως πως θα κάνουμε σαν χώρα, σαν λαός, το επόμενο βήμα προς τα εμπρός με όλους αυτούς τους «αριστερούς» κολλημένους σαν βαρίδια πάνω μας… Διαβάστε και αναλογιστείτε…

Να σταματήσει τη συνεργασία της η δημοτική αρχή με την αμερικάνικη πρεσβεία όπως εκφράζεται συγκεκριμένα και στη λειτουργία του «Xanthi TechLab» ζητά με Ερώτηση που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ξάνθης. Σημειώνεται πως το «Xanthi TechLab» δημιουργήθηκε με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ξάνθης και του Μορφωτικού Τμήματος της Αμερικανικής Πρεσβείας.

«Μαθαίνουμε από τον Τύπο πως στις 24 Νοεμβρίου θα γίνει το 2ο train brain από την eduact (που συνδιοργανώνει δράσεις με την “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ” στο Δήμο Αριστοτέλη) και το Xanthi TechLab» τονίζεται στην Ερώτηση. «Όπως διαβάζουμε στο site της αμερικάνικης πρεσβείας: Από το 2015, το American Space στην Ξάνθη ανήκει στην ομάδα των δέκα “ενισχυμένων” American Spaces στην Ευρώπη που χαρακτηρίζονται με αυτό τον τρόπο επειδή συμβάλλουν σημαντικά στους στρατηγικούς στόχους του τμήματος International Information Programs του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών. Tο American Space στην Ξάνθη επελέγη στην κατηγορία αυτή για τη δυνατότητά του να παρέχει υπηρεσίες στο πολυπολιτισμικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής. Από τον Απρίλιο 2017, ο χώρος ανακαινίστηκε και εγκαινιάστηκε με την επωνυμία Xanthi TechLab επικεντρώνοντας τις δραστηριότητές του σε θέματα τεχνολογίας και εκπαίδευσης».

Έλεος!!!