ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝO

Ανακοίνωση αναφορικά με την δικαστική διαμάχη του Πάνου Καμμένου με τον Χρήστο Πάχτα εξέδωσαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες». (Αν δεν θυμάστε ποιοι είναι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», είναι εκείνο το κόμμα της κωλοτούμπας με αρχηγό τον Καμμένο, που επί μια τετραετία ταλάνισε τον ελληνικό λαό συγκυβερνώντας με τον ΣΥΡΙΖΑ…).

Στην ανακοίνωση τους, όπως διαβάζω στο lifo.gr,  αναφέρουν τα ακόλουθα: 

«Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος απαλλάχθηκε ομόφωνα, τελεσίδικα και αμετάκλητα από το αρμόδιο ποινικό δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τα ψευδή αδικήματα που προσπάθησε να του προσάψει ο κ. Πάχτας. Ωστόσο, ο πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη προσέφυγε περιέργως στα αστικά δικαστήρια του Πειραιά, ενώ το αναμενόμενο θα ήταν να προσφύγει σε αυτά της Θεσσαλονίκης. Πέτυχε έτσι σκανδαλωδώς την έκδοση μιας απόφασης η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αμετάκλητες παραδοχές του ποινικού δικαστηρίου το οποίο τον απάλλαξε αμετάκλητα και πανηγυρικά. Γι’ αυτή την απόφαση ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προσφεύγει ήδη στον Άρειο Πάγο»

Για όσους δεν καταλάβατε, είναι διαφορετική η δικαιοσύνη στην Θεσσαλονίκη και διαφορετική στον Πειραιά! Καλά τα έλεγε ο φίλος μου ο Θανάσης πως κάτω από το Αυλάκι είναι άλλη Ελλάδα… Έτσι ο πονηρός Πάχτας, που προσπαθεί να σπιλώσει την ακηλίδωτη πολιτική εικόνα του κου Καμμένου, πήγε στον Πειραιά, και πέτυχε καταδίκη του Πάνου για τα «ψευδή αδικήματα»(!!!)… Κακώς κε Πάχτα, αφού απαλλάχτηκε στη Θεσσαλονίκη ο Πανούλης, τι τα ψάχνεις εσύ στον Πειραιά, και προσφεύγεις κατά της πρωτόδικης απόφασης; Μας ρώτησες; Αλλά… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και ο Πάνος Καμμένος θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο!

Και  όποιος   έγραψε στο μπλογκ του «ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ», ντροπή… Να του καεί το βίντεο!