Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΖΕΥΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΟΥ F16 ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για ακόμη μια χρονιά, ανήμερα της εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου οι πιλότοι της Ομάδας Ζευς μας κάνουν να κρατάμε ψηλά το κεφάλι, με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας.

Αφηγητής της σημερινής παρουσίασης της ομάδας Ζευς είναι ο Υποσμηναγός Μανώλης Χρηστάκης, ενώ ο πιλότος του F16 που εντυπωσιάζει με τους…

ελιγμούς του στον ουρανό της Θεσσαλονίκης είναι ο Επισμηναγός Δημήτριος Βολακάκης, με περισσότερες από 1.500 ώρες πτήσης.

Στο μήνυμά του προς τους επισήμους αλλά και τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, ο πιλότος Δημήτριος Βολακάκης είπε:

“Τούτος δω ο λαός δεν γονατίζει, παρά μόνο μπροστά στους νεκρούς του. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη – Χρόνια πολλά Μακεδονία- Χρόνια Πολλά Ελλάδα”

Στη συνέχεια ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος της χώρας μας και ο ιπτάμενος της ομάδας Ζευς συνέχισε τους ελιγμούς με το μαχητικό αεροσκάφος F16.

“Κύριε Επισμηναγέ, ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις, για την Πολεμική μας αεροπορία” τόνισε από την πλευρά του στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και πρόσθεσε: “Αποδεικνύετε καθημερινά ότι τα φτερά των αεροσκαφών σας είναι προέκταση της ψυχής σας, της ψυχής του λαού μας και του Έθνους μας”.

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.com, 27/10/2019]