Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΙΣΤΩΝ

Ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εγκαινίαζε την έκθεση «Τα ορυκτά στη ζωή μας και την τέχνη», η οποία συνδιοργανώνεται από το ΑΠΘ, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και τον Σύνδεσμο Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων με την υποστήριξη της Ελληνικός Χρυσός, στο νέο κτήριο στο λιμάνι (προβλήτα Α`) παρουσία του υπουργού Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου και πλήθους βουλευτών και επισήμων, 7-8 άτομα σήκωναν πανό διαμαρτυρίας στην είσοδο του λιμανιού.

Πρώτον θα έπρεπε να ντρέπονται διότι δηλώνοντας μέλη της «Επιτροπής Αγώνα Μ. Παναγιάς ενάντια στις εξορύξεις» και μέλη του δικτύου κινημάτων «Γη και Ελευθερία», θα έπρεπε να περιμένει κανείς τουλάχιστον 100-200 νοματαίους… Αλλά προφανώς παρέστησαν μόνον οι φανατικά παρωπιδικοί…

Δεύτερον θα έπρεπε να ντρέπονται για την παντελή άγνοιά τους τι σημαίνει ορυκτό και τι σημασία έχει για την ίδια τους τη ζωή, αφού μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια τονίζοντας ότι «η χρησιμότητα των ορυκτών δεν δικαιολογεί την κερδοσκοπία των πολυεθνικών»!!! (Υποθέτω θα πρέπει κανείς μόνος του να εξορύσσει τα απαραίτητα σε αυτόν ορυκτά, και όχι οι πολυεθνικές…)..

Τρίτον θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί τους διαφήμισε το indymedia, το γνωστό φερέφωνο αντιεξουσιαστών και μπαχαλάκηδων και το ΜΕΤΑ, το «Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής»!!!

Βλέπω το βίντεο που ανέβασαν περήφανα στο Youtube (δείτε εδώ), και όσο προσπαθώ δεν μπορώ να μετρήσω πάνω από 8 άτομα… Σημαίωση, το βίντεο το ανέβασε το alter thess… Να υποθέσω η «αγωνιζόμενη δημοσιογράφος» Σταυρούλα Πουλημένη;;;

[Κουράγιο, σφίξτε τα δόντια σύντροφοι… Αύριο γινόμαστε κυβέρνηση, μεθαύριο φεύγουν…]