ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ: ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ, «ANTIGOLD» ΚΟΣΜΟ…

Την εμφάνισή της έκανε μια παλιά μας γνώριμη, η αγωνιζόμενη «άνεργη δημοσιογράφος» –που βρήκε δουλειά επί ΣΥΡΙΖΑ–, η Σταυρούλα Πουλημένη. Η Σταυρούλα όταν έβαλε υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προτελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε δηλώσει άνεργη… Μετά, που βγήκε το κόμμα κυβέρνηση, βρήκε δουλειές… πολλές… Αλλά παρέμεινε σταθερή στην ιδεολογία της: Antigold μέχρι κόκκαλο, φτάνει σε ακραίες καταστάσεις για να ικανοποιήσει τα αφεντικά της και να μη χάσει τον τίτλο της «μαχόμενης δημοσιογράφου», που με τόσο… κόπο κατέκτησε!

Τελευταίο κατόρθωμα του εμμονικού αυτού ατόμου είναι η λοιδορία της Ελληνικός Χρυσός επειδή λέει, μπήκε μέγας χορηγός στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ όπου τα παιδιά θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δράσεις και παιχνίδια.

Ακούστε τώρα και το απίθανο σκεπτικό! Η δραστηριότητα , λέει, της εταιρείας να συμβαδίζει με τις αξίες της υγείας και μιας καλύτερης ζωής!!! Φοβερό!

Είναι εξοργιστική η σπέκουλα που επιχειρεί η στρατευμένη, παρωπιδική «δημοσιογράφος», σε βάρος των ίδιων των παιδιών και της διοργάνωσης του Φεστιβάλ. Κατά την κα Πουλημένη, η εταιρεία δεν πρέπει να συμμετέχει «σε φεστιβάλ που ομνύει στην υγεία των παιδιών με χορηγούς που καθημερινά δηλητηριάζουν την γη, τα προϊόντα της και την υγεία όλων μας. Εκτός αν τα παιδιά της Χαλκιδικής είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού και δεν το γνωρίζαμε. Για τους λόγους αυτούς και άλλους πολλούς που αφορούν την καταστροφή της ΒΑ Χαλκιδικής καλό είναι οι αθλητές, οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί που μπορεί να μην γνώριζαν για την χορηγία της Hellas Gold να το ξανασκεφτούν πριν συμμετέχουν».

Σας θυμίζει κάτι; Ακριβώς! Τις μπουρδολογίες Ζουμπά για τη μη διοργάνωση αγώνων άρσης βαρών στο Δήμο Αριστοτέλη, επειδή ήταν χορηγός η Ελληνικός Χρυσός! Έτσι έδιωξε τη διοργάνωση… Ίδια, οπισθοδρομικά, σκουριασμένα, «αριστερά» μυαλά…