Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε χθες Δευτέρα, στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι», των δημοσιογράφων Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η οποία κράτησε περίπου δύο ώρες, ο κος Μητσοτάκης αναφέρθηκε δύο φορές στις Σκουριές. Την πρώτη, στην αρχή της συνέντευξης, όταν είπε πως στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας βρέθηκε στην Αρναία, «ένα σημαντικό χωριό, στην περιοχή των Σκουριών», και μία κατά το τέλος, όταν μίλησε για την ανάπτυξη. Εκεί δήλωσε πως για την ανάπτυξη της χώρας «δεν είναι μόνο οι μεγάλες επενδύσεις όπως το Ελληνικό και οι Σκουριές πάνω στις οποίες θα ‘πατήσει’, αλλά και οι 10.000 εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις που πρέπει να αναπτυχθούν για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας»

Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε πως οι Σκουριές συγκαταλέγονται στη λίστρα των μεγάλων επενδύσεων τις οποίες η κυβέρνηση Ν.Δ. σκοπεύει να προωθήσει και να απομπλέξει από τα κάθε λογής προσκόμματα που πρόβαλλε ο ΣΥΡΙΖΑ.