ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ… ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Σε στενό «οικογενειακό κύκλο», οι απομονωμένες antigold παρέες προσπαθούν να αναβιώσουν μέρες του παρελθόντος.

Ακούστε σύνθεση παρέας: Κατερίνα Ιγγλέζη, Σταυρούλα Πουλημένη και Απόστολος Λυκεσσάς σε εκπομπή του «Κόκκινου»!!! Ποιο πολύ μου ακούγεται σαν γκρουπ ψυχοθεραπείας τύπου «και διηγώντας τα να κλαις», παρά για εκπομπή επικαιρότητας!

Θέμα ήταν –ποιο άλλο–, οι Σκουριές, και αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πως οι Σκουριές αποτέλεσαν ένα θαυμάσιο εφαλτήριο για την καριέρα πολλών «αριστερών», όπως η κα Ιγγλέζη και η κα Πουλημένη.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το… «επίκαιρο» θέμα «Τι έχει κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των Σκουριών», και η κα Ιγγλέζη ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος να απαντήσει…

Δεν θα σας υποβάλλω στο μαρτύριο να σας μεταφέρω τι είπε η κα Ιγγλέζη, αλλά κρατάω αυτό:

«Κάνω κι εγώ την αυτοκριτική μου, ότι ήταν ουτοπικό αυτό που λέγαμε ότι την άλλη μέρα κλείνει, δεν είναι εύκολο να κλείσεις μια αδειοδοτημένη με συμβάσεις εταιρεία. Δεν είναι τόσο εύκολο τελικά»….

Χρειάστηκε σχεδόν μια πενταετία, αλλά τελικά η κα Ιγγλέζη το κατάλαβε.

Τώρα, αν υποπτευθώ πως η κα Ιγγλέζη αρχίζει τέτοιο κύκλο θεματικών εμφανίσεων και συνεντεύξεων με σκοπό να ξανακατέβει υποψήφια στην Χαλκιδική και να ζητήσει τη ψήφο μας με σύνθημα «εμείς θα κλείσουμε τις Σκουριές», ειδικά μετά το 3% του «κινήματος» στο Δήμο Αριστοτέλη, θα… πηδηχθώ από το παράθυρο…