ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ… ΚΟΥΒΕΝΤΑ (Νο2)

Μαζεύτηκε λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, συγκεκριμένα μέλη αλλά και πολλοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και συγκρότησαν τον “ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία”! Και μετά συζήτησαν για το πως μπορεί να είναι νικηφόρα η νέα εκλογική μάχη της 7ης Ιούλη (!)

Ο αναπληρωτής υπ. Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος ήταν εκεί και μίλησε για τους «αγώνες» και τη… θετική πορεία της χώρας(!)

Εννοείται πως το σύνθημα είναι η πόλωση, αφού ο Συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Στέλιος Παπαματθαίου μας είπε πως «διακυβεύονται οι θυσίες που κάναμε όλοι για να φτάσουμε στο ξέφωτο, και εν τέλη οι ζωές μας, μπροστά στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα»! Επιμένει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ στο «ή αυτοί ή εμείς», που του βγήκε το 2015, αλλά δεν νομίζω να του ξαναβγεί και το 2019…

Θα μείνω και σε αυτά που είπε η βουλεύτρια Κατερίνα Ιγγλέζη: «Το παιχνίδι γυρίζει, οι πολίτες αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που έρχεται και συστρατεύονται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση των βουλευτικών εκλογών», ένα κακογραμμένο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, δηλαδή…

Κι αφού τα είπαν ωραία και καλά μεταξύ τους, ήπιαν και καμία μπύρα και συμφώνησαν ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα ολοκληρωθεί η οργανωτική προετοιμασία, «έτσι ώστε να ριχτούν στην προεκλογική μάχη, όσο το δυνατό περισσότερες δυνάμεις».

Σιγά μη σκίσετε τα καλτσόν παιδιά…