ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΣΕ ΣΤΑΓΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΩΝΙ: «ΚΑΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ»

Υποδοχή με… Ομοφωνία, επεφύλαξαν στον Υποψήφιο Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο τα Στάγειρα και το Στρατώνι με την μαζική προσέλευση των κατοίκων τους στις χθεσινές ομιλίες του.

Ο κ. Βαλιάνος, μιλώντας στα Στάγειρα δεσμεύτηκε ότι στο πλαίσιο της σύστασης του Αριστοτέλειου Ινστιτούτου Επιστημών και Επιχειρηματικότητας, η κοινότητα θα έχει το δικό της μερίδιο από την εκστρατεία ανάδειξης του Αριστοτέλη σε αναπτυξιακό brand για τον Δήμο, ενώ επανέλαβε το σχέδιο παρεμβάσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «16» Πρωτεύουσες.

Στο Στρατώνι ο κ. Βαλιάνος, δεσμεύτηκε ότι η κοινότητα δεν θα ξαναμείνει ανυπεράσπιστη στη συκοφαντία, τονίζοντας ότι ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του για τη μεταλλευτική δραστηριότητα, αλλά δεν δικαιούται να κατασυκοφαντεί μια κοινότητα. Προανήγγειλε δε, ότι όποια ΜΜΕ ή ιστοσελίδες, εξακολουθήσουν μετά από εύλογο διάστημα ενημέρωσής τους, να εμφανίζουν εικόνες καιρικών φαινομένων ως εικόνες ρύπανσης, θα αντιμετωπίσουν και νομικές συνέπειες…

Και στις δύο ομιλίες, ο κ. Βαλιάνος υπογράμμισε πως ο στόχος της εκλογής Δημάρχου από την πρώτη Κυριακή δεν αφήνει κανένα περιθώριο χαμένης ψήφου:

«Σ` αυτές τις εκλογές, δεν έχουμε την πολυτέλεια του παρελθόντος, να ψηφίζουμε φίλους ή συγγενείς σε άλλους συνδυασμούς την 1 η Κυριακή και την 2 η να ψηφίζουμε το Δήμαρχο που θέλουμε να διοικήσει! Σ` αυτές τις εκλογές, η δυνατότητα του επόμενου Δημάρχου να διοικήσει με αυτοδυναμία και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του χωρίς εκπτώσεις, και χωρίς να υφίσταται εκβιασμούς από την αντιπολίτευση, κρίνεται από τον 1 ο γύρο των εκλογών.

Η απλή αναλογική έτσι όπως εφαρμόζεται, το μόνο που κάνει είναι να δίνει την ευκαιρία σε υποψηφιότητες χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ουσιαστικό υπόβαθρο και χωρίς ομάδα, να διεκδικούν θέση σε ένα τραπέζι μετεκλογικών διαπραγματεύσεων. Όχι για τον τόπο! Για τον εαυτό τους! Δεν αμφισβητώ κανενός την αγάπη για το χωριό του. Όμως, δυστυχώς, τέτοιες υποψηφιότητες, καταλήγουν να προσφέρουν την καλύτερη υπηρεσία σ` εκείνους που κάνουν τα πάντα με την ελπίδα να αποφύγουν την ανάδειξη αυτοδύναμης διοίκησης στον Δήμο Αριστοτέλη!»

Την Τετάρτη στις 19:30, ξεκίνησε από την Ιερισσό (πολιτιστικό κέντρο) τις τελικές ομιλίες του, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.

Την Πέμπτη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος θα μιλήσει στις 19:30 στη Μεγάλη Παναγία (πλατεία Κελέση). Την Παρασκευή στις 19:30, θα ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία με ομιλία στην Αρναία (κεντρική πλατεία).

 

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 22/5/2019]