ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ: ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Να αξιοποιήσει ως Δήμαρχος όλα τα περιθώρια που δίνει σε μια Δημοτική Αρχή η νομοθεσία για τη στήριξη και ανακούφιση των πολύτεκνων οικογενειών, δεσμεύτηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, ο οποίος παραβρέθηκε στην Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Χαλκιδικής, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο κ. Βαλιάνος τόνισε, ότι «το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, με τη σταδιακή γήρανση του γενικού πληθυσμού, αποτελεί “βόμβα” στα θεμέλια του ασφαλιστικού συστήματος και του συστήματος υγείας της Ελλάδας, ένα πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται χωρίς στήριξη των πολύτεκνων».

Προς αυτή την κατεύθυνση, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Πολιτικής της Ομοφωνίας που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί σε επόμενη ομιλία του Στέλιου Βαλιάνου, εξετάζονται όλες οι δυνατότητες μείωσης δημοτικών τελών για ειδικές κατηγορίες συμπολιτών μας, μεταξύ των οποίων και οι πολύτεκνοι, αλλά και οι ευκαιρίες κινητροδότησης των νέων οικογενειών του Δήμου Αριστοτέλη για την απόκτηση περισσότερων τέκνων, με ενίσχυση της στήριξης που παρέχεται μέσω δομών και υπηρεσιών (παιδικοί σταθμοί, βοήθεια στο σπίτι, κλπ) του Δήμου.

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 7/5/2019]