ΚΟΜΒΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΩΝΙΑΣ

Στις 26 Μαΐου, αλλάζουμε σελίδα στον Δήμο Αριστοτέλη και από το Σεπτέμβριο ξεκινά ένα μεγαλεπήβολο τουριστικό πρόγραμμα, στο οποίο η Ουρανούπολη έχει κομβικό ρόλο, αφού οι επιχειρηματίες και οι τοπικοί παράγοντες του τουρισμού, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπόνησή του», τόνισε ο κ. Βαλιάνος. «Και αυτό θα γίνει, ως απόδειξη σε εκείνους που ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να υπάρξει τουρισμός, όσο υπάρχει μεταλλουργία! Δεν θα περιμένουμε την όποια κυβέρνηση να αποφασίσει αν θα συνεχιστεί ή αν θα κλείσει η επένδυση της Μεταλλουργίας, αναπτύσσοντας θεωρίες περί Τουρισμού μόνο με ευχολόγια! Εμείς θα κάνουμε τον Τουρισμό βασικό αναπτυξιακό πυλώνα του Δήμου Αριστοτέλη xωρίς να περιμένουμε κανέναν!»

Ο κ. Βαλιάνος επανέλαβε τη δέσμευση, για σύσταση Διεύθυνσης Τουρισμού στον Δήμο και η σύσταση της Επιτροπής Τουριστικής Πολιτικής, στην οποία θα συμμετέχουν επιχειρηματίες του τουρισμού, από τους παραθαλάσσιους και τους ορεινούς οικισμούς.

«Συνεργαζόμενοι! Ενωμένοι! Γνωμοδοτώντας , σε κάθε απόφαση που θα κρίνει το τουριστικό μέλλον του τόπου που μας ενώνει! Και αυτή η ενότητα του Δήμου μας, το βασικό συστατικό της προόδου κάθε κοινωνίας, θα είναι και το στοιχείο που ο ίδιος ο Τουρισμός θα προβάλλει στο πανελλήνιο και διεθνώς, από τον πρώτο κιόλας χρόνο της θητείας μας!

Έχω ανακοινώσει πως κάθε χρόνο ο Δήμος θα αναλαμβάνει τη στήριξη μιας θεματικής καμπάνιας Χειμώνα-Θέρους. Το πρώτο έτος, λοιπόν, θα είναι  κοινό πρόγραμμα δράσης ορεινών και παραθαλάσσιων τουριστικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο τουριστικής καμπάνιας που θα χρηματοδοτήσει ο Δήμος Αριστοτέλη.

Εκπέμποντας ενεργά το μήνυμα πως η τοπική κοινωνία έχει ανακτήσει την ηρεμία της και είναι ενωμένη ξανά, με στόχο την κοινή προκοπή και στον Τουρισμό και τη δημιουργία θέσεων εργασίας!

Με την Ουρανούπολη σε εξέχουσα θέση, με την επιτάχυνση της αναβάθμισης του λιμανιού, αλλά και για να δούμε να γίνεται πραγματικότητα η επέκταση του οικισμού, η κατασκευή της οδού Τρυπητής-Ουρανούπολης και η μετατροπή του σημερινού δρόμου σε πεζόδρομο, που θα γίνει τοπόσημο αξιοζήλευτης ομορφιάς και ελκυστικότητας!

 

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.com/, 19/5/2019]