ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ «ΟΜΟΦΩΝΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ

Με ονόματα-εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, κατατέθηκε απόψε στο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο της «Ομοφωνίας» από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο, συμπεριλαμβάνοντας 115 Υποψηφίους: 40 για το Δημοτικό Συμβούλιο και 75 για Τοπικά Συμβούλια κοινοτήτων.

Εξερχόμενος του Πρωτοδικείου Πολυγύρου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε τα εξής:

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, προς την ετυμηγορία των πολιτών, που θα κρίνει το μέλλον του Δήμου Αριστοτέλη. Η απόφαση της 26ης Μαΐου, δεν αφορά μόνο την επόμενη τετραετία. Θα καθορίσει την πορεία του τόπου που μας ενώνει, για την επόμενη δεκαετία. Θα καθορίσει, αν θα προχωρήσουμε με ταχύ ρυθμό μπροστά, ενωμένοι χωρίς στείρες διακρίσεις μεταξύ χωριών και συμπολιτών, ή αν θα παραμείνουμε όμηροι της στασιμότητας, του φανατισμού και της ιδεοληψίας.

Ζητώ από τους πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη, ισχυρή και καθαρή εντολή για το σχηματισμό Διοίκησης που θα προχωρήσει αποφασιστικά και χωρίς μικροπολιτικά εμπόδια, στην εφαρμογή ενός δυναμικού προγράμματος ανάπτυξης και προκοπής για το σύνολο του τόπου και των ανθρώπων του! Επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου να αξιοποιηθούν με πνεύμα ενότητας και στελέχη της αντιπολίτευσης στην αυτοδύναμη Διοίκησή μας. Και καλώ τους συμπολίτες μας, να διασφαλίσουν με την ψήφο τους την ευκαιρία του Δήμου Αριστοτέλη να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια για τους σωστούς λόγους.

Ευχαριστώ δημόσια τους εθελοντές και τα στελέχη του συνδυασμού μας! Διότι στέκονται από την αρχή της προσπάθειάς μας ακλόνητοι στις αρχές και στις αξίες που μας ένωσαν. Διότι αποδεικνύουν καθημερινά την προσήλωσή τους στο στόχο να αποκαταστήσουμε τη ομοψυχία και την κοινή δράση για καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλες ανεξαιρέτως τις κοινότητες, αγνοώντας τις διαρκείς προκλήσεις από ελάχιστους εναπομείναντες θιασώτες μιας φιλοσοφίας που δίχασε και ταλαιπώρησε την τοπική κοινωνία. Συνεχίζουμε, πιστοί στο στόχο να συνθέσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου!

Στις 26 Μαΐου ξεπερνάμε οριστικά το παρελθόν της στασιμότητας. Απορρίπτουμε τις μεθοδεύσεις όσων επενδύουν σε έναν αλλοπρόσαλλο εκλογικό νόμο για να στήσουν παιχνίδια μετεκλογικών συναλλαγών που θα νοθεύσουν τη βούληση της πλειοψηφίας. Επιλέγουμε τον Δήμαρχο και την ομάδα που θα οδηγήσει τον τόπο στο μέλλον με Ομοφωνία!»

Δείτε τον πλήρη κατάλογο των Υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της «Ομοφωνίας».

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.com, 6/5/2019]