ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΖΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ

Φωτιές έχει ανάψει η προσχώρηση του προέδρου της Ιερισσού κου Πασχαλίδη στην παράταξη του Στέλιου Βαλιάνου, με τελευταίο κρούσμα το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δημαρχεύων Ζουμπάς και διαβάσαμε στο τοπικό μπλογκ politesaristoteli.blogspot.com (μπορείτε να την διαβάσετε εδώ) Ο κος Ζουμπάς απαντά σε επισημάνσεις του Στέλιου Βαλιάνου σχετικά με τη διαγραφή του Γιώργου Πασχαλίδη από την παράταξη του απερχόμενου δημαρχεύοντος (διαβάστε εδώ).

Η απάντηση στο αμήχανο Δελτίο Τύπου Ζουμπά ήρθε από την κα Άννα Χασιώτη, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Αριστοτέλη με την Ομοφωνία, και την διαβάζουμε στο ergoliptesxalkidikis.blogspot.com:

Κύριε Ζουμπά. Καταρχάς Χριστός Ανέστη.

Τολμάτε εσείς να μιλάτε για διαστρέβλωση  της αλήθειας, όταν εσείς πρώτος, μετά την στημένη  παραίτηση του κυρίου Μίχου, όλοι μαζί με την απερχόμενη Δημοτική σας παράταξη, δουλέψατε την υπερήφανη κοινωνία της Ιερισσού, και ολόκληρου του Δήμου μας. Που ΟΝΤΩΣ έχει χορτάσει ψευδείς δηλώσεις. Ο κύριος Πασχαλίδης είναι πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, κάτι που εσείς είμαι σίγουρη ότι είστε σε θέση να γνωρίζετε καλύτερα. Απλά με την απόφασή του να συμπορευτεί με την παράταξη μας «Ομοφωνία» απέδειξε πόσο ηλίου φαεινότερο είναι πως δεν μπορούσε επ’ ουδενί, να συνεργαστεί μαζί σας, που δεν έχετε… «παλαιοκομματικές μεθόδους».

Όσο για τον κ. Βαλιάνο έχει μπροστά του μια ολόκληρη θητεία να αποδείξει πόσο “tabula rasa” μπορεί να γίνει. Όσο για την λεξη Φαλάγγι, εσείς προσωπικά, λόγω του ότι χρησιμοποιείτε και ως ναυπηγικός όρος, είμαι σίγουρη ότι ακριβώς γι’ αυτό και θορυβηθήκατε. Εσείς και όχι οι Ιερισσιώτες, που ξέρω πόσο έξυπνοι άνθρωποι είναι .

ΧΑΣΙΩΤΗ ΑΝΝΑ Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αριστοτέλη.

Καλό μας αγώνα..