ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΣΑΚΝΗ ΚΑΙ ΒΑΛΙΑΝΟ

Η ΕΡΤ 3 …ψηφίζει Τσακνή!

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στους δυο βασικούς υποψήφιους για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στον δήμο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο και Αργύρη Τσακνή.

Αφορμή για την ξαφνική ένταση στάθηκε μια τηλεμαχία για τον Δήμο Αριστοτέλη στην ΕΡΤ3 που έγινε την Δευτέρα 20/5, ενώ εκκρεμεί μια κανονισμένη την προσεχή Πέμπτη, πάλι για όλους τους υποψήφιους του δήμου μας στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, γι’ αυτή της Δευτέρας στην ΕΡΤ3 ο Αργύρης Τσακνής εξέδωσε δελτίο τύπου κατηγορώντας τον Στέλιο Βαλιάνο ότι απέφυγε να εμφανιστεί, ευχόμενος ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί με την αντίστοιχη τηλεμαχία της TV100.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Βαλιάνος σε σχετική ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο fb απάντησε πως η πρόσκληση για την αποψινή τηλεμαχία στην ΕΡΤ3 έγινε μόλις πριν 2 μέρες, όταν είχε ήδη προγραμματισμένες ομιλίες σήμερα σε Στρατονίκη και Ολυμπιάδα, τις οποίες δεν μπορούσε να αναβάλει, ενώ πρόσθεσε:

“Συμπτωματικά… η πρόσκληση της ΕΡΤ 3 έγινε για την ημέρα, που ο κ. Τσακνής δεν είχε καμία προγραμματισμένη ομιλία.”

O Στέλιος Βαλιάνος ξεκαθάρισε πως θα βρίσκεται στην συζήτηση που έχει προγραμματιστεί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του στην TV 100 την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια των αναγνωστών του politesaristoteli.blogspot:

20 Μαΐου 2019 – 8:49 μ.μ., Ανώνυμος είπε…

Πόσο αμερόληπτη και πάλι η κρατική τηλεόραση;  Ο Τσακνής ενημερώθηκε αρχές Μαίου, έτσι ώστε να μην έχει καμία υποχρέωση σήμερα και ο Βαλιάνος μόλις προχτές με 2 προγραμματισμένες παρουσίες την ώρα της εκπομπής. Αθάνατη και δημοκρατική ΕΡΤ3.

20 Μαΐου 2019 – 8:58 μ.μ., Ανώνυμος είπε…

Μόλις τελείωσε το λειψό debate στην ΕΡΤ3. ο τσακνής δήλωσε υπέρ της παλιάς μεταλλείας. Το σαββάτο στα Ρόδα είπε να περιοριστεί και άλλο η μεταλλεία. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με το τι πραγματικά εννοεί ή θέλει να πεί. Ο Τόλης μονίμως τσατισμένος. Έχει κουραστεί και ο ίδιος.

Ε, δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε περαιτέρω κι εμείς…

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.com, 20/5/2019]