ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤ. ΒΑΛΙΑΝΟ ΖΗΤΑ Ο ΑΡΓ. ΤΣΑΚΝΗΣ

«Για να σταματήσει το πολιτικό κατρακύλισμα»

Ένα δημόσιο ντιμπέιτ ζητά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη, Αργύρης Τσακνής, με τον έτερο υποψήφιο για το δημαρχιακό θώκο, ώστε να σταματήσει το “πολιτικό κατρακύλισμα”, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Τσακνής υπογραμμίζει ότι προτεραιότητα πρέπει να είναι στις ανάγκες των δημοτών και του τόπου και όχι οι διχόνοιες και οι έριδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Τσακνή:

«Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει αποδέκτες μιας πολιτικής και μιας στρατηγικής που δεν αρμόζει στο προφίλ και στην πορεία, που θέλουμε να ορίσουμε για τον τόπο μας.

Αρκετά οι διχόνοιες και οι έριδες. Όταν λέμε ότι ο Δήμος Αριστοτέλη είναι πιο δυνατός όταν είναι ενωμένος, το πιστεύουμε και “δεν αλλάζουμε πορεία”.

Δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε κάτι που δεν συνάδει με τον πολιτικό πολιτισμό που επιθυμούμε στην ομάδα του Ισχυρού Αριστοτέλη.

Οι αιχμές και τα υπονοούμενα για οτιδήποτε άλλο πέραν της πολιτικής συζήτησης καταδεικνύουν εμφανή απουσία πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων.

Για το λόγο αυτό καλούμε τον υποψήφιο Δήμαρχο Στέλιο Βαλιάνο σε δημόσια συζήτηση (debate) για την οποία θα ορίσουμε από κοινού τοποθεσία, ώρα και ημέρα, καθώς και δημοσιογράφους που θα πληρούν τις προϋποθέσεις αντικειμενικότητας και αμεροληψίας.

Με τον τρόπο αυτό επιθυμούμε να σταματήσουμε το “πολιτικό κατρακύλισμα” και να στρέψουμε όλη τη προσοχή σε αυτό που πραγματικά είναι προτεραιότητα, δηλαδή στις ανάγκες των δημοτών και του τόπου μας».

[ΠΗΓΗ: https://www.halkidikifocus.gr, της Κική Δημαρόγλου, 13/4/2019]