ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ ΕΝΑΝΤΙΑ… ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ!!!

Ο Τσίπρας μάχεται να σώσει Καρανίκες και αχούρια στην παιδεία, αλλά για τους πλουτοκράτες του ΣΕΒ πέρα βρέχει. Έστησαν Κέντρο Αριστείας. Ντροπή.

Διαβάστε και φρίξτε… τι σκαρφίστηκαν οι πλουτοκράτες του ΣΕΒ, την ίδια ώρα που ο Τσίπρας, οι Γαβρόγλου, οι Πολάκηδες και οι “151 αντρειωμένοι” του “Ναι σε όλα για μια καρέκλα και έναν μισθό…” “αρματώθηκαν” και φυλάνε τα σύνορα μπας και περάσουν ξένοι δάκτυλοι…, με το “βίτσιο” της αριστείας… και χώσουν στη σοβιετία μας τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, που γέννησαν κουτόφραγκοι και άλλοι της Δύσης…

Καλούν, που λέτε, τους δημοσιογράφους, για την άλλη Τρίτη στον ΣΕΒ, να τους παρουσιάσουν, τι νομίζετε; Το Κέντρο Αριστείας του ΣΕΒ (SEV Center of Excellence in Creative Leadership), που λειτουργεί στο ALBA και το οποίο έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της δημιουργικής ηγεσίας, ως βασικού συντελεστή (λέει) για την επιχειρηματική ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Ποιος τους είπε, μωρέ, ότι εμείς θέλουμε ανάπτυξη πως μας αρέσει η, βιομηχανία και τα φουγάρα που καπνίζουνε; Τους Πολάκηδες τι τους έχουμε, σύντροφοι; Να καπνίζουνε και να βρίζουνε… τους έχουμε. Για τίποτε άλλο.

Αλλά πριν σχολιάσουμε το νέο “ατόπημα” του ΣΕΒ και της πλουτοκρατίας που εκπροσωπεί στη Βενεζουέλα μας… ας διαβάσουμε λίγα ακόμη για το Κέντρο Αριστείας του ΣΕΒ, σε συνεργασία με το “ξενόφερτο” ALBA.

Οι δράσεις του Κέντρου Αριστείας του ΣΕΒ (λέει) απευθύνονται, κατά κύριο λόγο, σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη και περιλαμβάνουν: ακαδημαϊκή και εφαρμοσμένη έρευνα σε θέματα δημιουργικότητας και ηγεσίας στην Ελλάδα και διεθνώς, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης μεταξύ ακαδημαϊκών και διευθυντικών στελεχών επιχειρήσεων, ημερίδες για τις νέες επιχειρηματικές προκλήσεις καθώς και ένα ετήσιο συνέδριο για τις σύγχρονες τάσεις και πρακτικές στη δημιουργική ηγεσία σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Άντε τώρα να τολμήσεις να τα περάσεις αυτά στους κρατικούς Καρανίκες του ΣΥΡΙΖΑ και γιατί όχι… και στους άλλους των παλιών… των φαύλων από τους οποίους μας απάλλαξε… ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ε, και; θα σου πουν οι “αντάρτες” του ΣΥΡΙΖΑ (που έβαλαν φυσεκλίκια και πολεμάνε την προδοσία με την προσπάθεια τροποποίησης του άρθρου 16 του Συντάγματος για τα Πανεπιστήμια). Μπορούμε να τα εξηγήσουμε αυτά στους Καρανίκες μας; Και τι θα τα κάνουμε εμείς τόσα μαγαζιά με χόρτο και σκόνη… μέσα και έξω από τα κρατικά αχούρια… Πώς θα τα κάνουμε αυτά στο ALBA και στα κολέγια της πλουτοκρατίας; Θα ουρλιάξουν από τις ντουντούκες τους…

[ΠΗΓΗ: http://www.capital.gr/, του Γιώργου Κράλογλου, 14/2/2019]