ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η ιερά μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εν Ρώμη στον ιερό ενοριακό ναό των Αγίων Αναργύρων στην Αρναία

Παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε την, Κυριακή πρωϊ 1 Ιουλίου 2018 η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου.

 Με την παρουσία τους τίμησαν των εορτασμό των Αγίων Αναργύρων  ο Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Γιώργος Βαγιωνάς, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αργύριος Τσακνής και ο κ. Ιωάννης Μητροφάνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής κα. Κατερίνα Ζωγράφου και ο κ. Στέλιος Βαλιάνος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας κ. Γιώργος Διαμαντούδης, οι τέως Αντιδήμαρχοι Αριστοτέλη κ. Χαράλαμπος Λαζαρίδης και ο κ. Γιάννης Λαμπρινός, ο τέως Δήμαρχος Αρναίας κ.  Αστέριος Καραστέργιος, ο τέως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας κ. Θανάσης Τσιάλας, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου κ. Δημήτρης Αλεξανδρής, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Διευθυντής του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας κ. Ιωάννης Λάμπρου και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και υπηρεσιών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της θαυματουργής Εικόνας των Αγίων  υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής.

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο, εδώ

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 2/7/2018]