ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ELDORADO: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ «ΊΡΜΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

O εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν είναι ικανή και δεν επιθυμεί να προσελκύσει επενδύσει στη χώρα

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν είναι ικανή και δεν επιθυμεί να προσελκύσει επενδύσει στη χώρα ενώ τόνισε πως ο κ. Τσίπρας από την ΔΕΘ για ακόμη μία φορά προχώρησε σε υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει.

Αναλυτικά ο κ. Κικίλιας σημείωσε: «Λυπάμαι που θα το πω αλλά από το στόμα του πρωθυπουργού ειπώθηκαν τόσα και τέτοια ψέματα που ντράπηκαν οι λέξεις. Το επενδυτικό κρεσέντο έρχεται να γίνει αποχώρηση για την ElDorado και η Ελληνικό ΑΕ αναμένεται να μπλοκαριστεί ως επένδυση για λόγους αρχαιολογικούς. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην επίσκεψή του στους εργαζομένους τόνισε πως εμείς στηρίζουμε καθαρά και χωρίς αστερίσκους τις επενδύσεις και εννοείται και την επένδυση στις Σκουριές»

«Η κυβέρνηση έχει σοβαρό πρόβλημα με την ελεύθερη οικονομία και τις επενδύσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ο δημιουργός της γενιάς των 360 ευρώ. Όσο έχουν ισχύσει όλες του οι υποσχέσεις από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μετά άλλο τόσο θα ισχύσουν και οι νέες υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ότι ο τυφώνας Ίρμα για τις ΗΠΑ, καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του» πρόσθεσε ο κος Κικίλιας.

 

[ΠΗΓΗ: http://www.lifo.gr, από skai.gr, 11/9/2017]