“ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΕΞΟΡΥΣΣΟΥΜΕ”

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Ευρωπαϊκών Μεταλλευτικών Βιομηχανιών, Μεταλλευμάτων και Βιομηχανικών Ορυκτών, ανανεώθηκε και παρουσιάζει στοιχεία για τους ορυκτούς πόσους, τις χρήσεις τους, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, καθώς και στατιστικά στοιχεία παραγωγής τους στις χώρες της Ε.Ε. και τον υπόλοιπο κόσμο.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα eumining.org και ενημερωθείτε για την δραστηριότητα των εταιρειών μελών του, τις σύγχρονες πρακτικές εκμετάλλευσης, τις νέες τεχνολογίες και όλες τις παράλληλες δράσεις και ενέργειες.

Παράλληλα με απόλυτα σαφή όσο και κατανοητό τρόπο παρουσιάζεται μέσα στον ιστόκοσμο του eumining.org η ολιστική παρουσία και αναγκαιότητα των μετάλλων στην καθημερινότητα όλων μας.

Προϊόντα που δεν είναι ουρανοκατέβατα… Πρωτίστως πρέπει να εξορυχθούν για να συμβάλουν στην διευκόλυνση ή την καλυτέρευση των δραστηριοτήτων μας σε καθημερινή βάση. Γι’ αυτό και το πολύ αληθινό σλόγκαν – σύνθημα:“Before it’s yours, we mine it”, που σημαίνει στα Ελληνικά: “Πριν γίνει δικό σου, το εξορύσσουμε”.

Όλα τα νέα, οι ειδήσεις και οι δημοσιεύσεις του, κοινοποιούνται επίσης στα social media accounts του οργανισμού @EUmining που μπορείτε να ακολουθήσετε.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 19/4/2017]