ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ 2ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΛΦΩΝ – ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

marketnews_delfoi_karvelaΤην έναρξη του δεύτερου ετήσιου συνεδρίου του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών κήρυξε την Πέμπτη στις 17.30, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Στο συνέδριο, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, θα παρευρεθούν 250 και πλέον προσωπικότητες για να συζητήσουν 41 θέματα που απασχολούν την πορεία του κόσμου, της Ευρώπης και της χώρας μας.

Θα συμμετάσχουν ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών, σημαντικά think-tank του εξωτερικού, νυν και πρώην Υπουργοί, πρώην Πρωθυπουργοί και πολύ σημαντικοί εκπρόσωποι της εγχώριας και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το δημοσιευμένο πρόγραμμα, το Σάββατο, στην συνεδρία με θέμα «Long-term investing: Economic development and integration», συμμετέχει στο πάνελ των ομιλητών ο νέος CEO της Ελληνικός Χρυσό κος Δημήτρης Δημητριάδης.

Το μέλλον της Ευρώπης, η σύνδεση χρέους και ανάπτυξης, το μέλλον του τραπεζικού συστήματος και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη είναι μερικά από τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στα πάνελ.

Πρόκειται για ένα πολύ-συνέδριο το οποίο πραγματοποιείται σε τρεις διαφορετικούς χώρους. Ειδικά την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν παράλληλες συνεδρίες σε πέντε αίθουσες, ενώ αρκετές είναι και οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο περιθώριο του Φόρουμ.

Πολλές συνεδρίες του Φόρουμ θα μεταδοθούν live μέσα από το επίσημο site του συνεδρίου και το κανάλι του Delphi Economic Forum στο YouTube.

[ΠΗΓΗ: http://www.naftemporiki.gr/, 02/03/2017]