Δ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: «ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ Α.Τ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ – ΔΥΟ Α.Τ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ»

at-arnaias2Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Αριστοτέλη μας πληροφορεί ότι τελικά το αστυνομικό τμήμα της Αρναίας δεν θα υποβαθμιστεί σε αστυνομικό σταθμό στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της ΕΛΑΣ και θα παραμένει ως έχει, δημιουργώντας ένα δίπολο ασφάλειας στον δήμο μαζί με το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού.

Επιπλέον ο δήμος αναφέρει πως αυτή η εξέλιξη θα δημοσιευτεί σε σχετικό ΦΕΚ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, η νυν διοίκηση δεν κρύβει την ενόχληση της για το γεγονός ότι η διαφαινόμενη παραμονή του τμήματος της Αρναίας πιστώνεται σε ενέργειες του πρώην δημάρχου Χρήστο Πάχτα και του βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Βαγιωνά.

Μάλιστα τονίζεται στην ανακοίνωση, πως μόλις εκδοθεί το ΦΕΚ θα βγεί νέα ανακοίνωση από την πλευρά του δήμου στην οποία θα ευχαριστήσει δημόσια “όσους πραγματικά συνέβαλαν στην αίσια έκβαση του θέματος”.

Αυτό για το οποίο δεν γίνεται καμία αναφορά στην ανακοίνωση, αλλά ίσως γίνει στην αναμενόμενη “πανηγυρική”, είναι το πότε ακριβώς θα επαναλειτουργήσει και το Α.Τ. στην πρωτεύουσα του δήμου, το οποίο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας ήταν στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη, ενώ βαίνουμε ολοταχώς προς το τέλος του 2016 χωρίς να ακούγεται κάτι…

Διαβάστε την ανακοίνωση του δήμου ΕΔΏ.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 18/12/2016]