ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟ 2015

unnamed«Είμαστε περήφανοι σήμερα γιατί υλοποιούμε το όραμα πολλών Ελλήνων μηχανικών, να καταστήσουμε την Ελλάδα και την Χαλκιδική ξανά, παραγωγό χαλκού και χρυσού όπως ήταν από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Για αυτό το όραμα ζούμε και το βλέπουμε επιτέλους να γίνεται πραγματικότητα». Με αυτά τα λόγια παρέλαβε το αργυρό βραβείο εταιρικής ευθύνης CRI Silver Award, για τη χρονιά 2015 ο κος Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός, στην τελετή που έγινε στο Μουσείο Γουλανδρή.

Διοργανώτρια του θεσμού είναι το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CRI) και η Ελληνικός Χρυσός συμμετείχε στη διοργάνωση μόλις για δεύτερη χρονιά. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Ινστιτούτο CR αξιολογεί οργανισμούς και εταιρείες με εξαιρετικά αυστηρά κριτήρια που προέρχονται από τον Βρετανικό Οργανισμό BITC, και επιβραβεύει τις καλές πρακτικές για το περιβάλλον, την κοινωνία και τους ανθρώπους.

Όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας αισθάνονται ηθικά δικαιωμένοι για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και περήφανοι για αυτή τη συλλογική διάκριση, που αντανακλά τις  κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιδόσεις της Ελληνικός Χρυσός.

Δείτε εδώ το βίντεο με στιγμιότυπα από την βράβευση και εδώ το βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση σε σχέση με την φιλοσοφία της Ελληνικός Χρυσός όσον αφορά την κοινωνική συνεισφορά.