ΜΙΧ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ»

stratoniΤην Πέμπτη 3/12/2015 έγινε η βράβευση από την Ελληνικός Χρυσός μαθητών και μαθητριών από το Δήμο μας, που εισήχθησαν φέτος στα ανώτατα και τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η ενέργεια αυτή έχει γίνει πλέον θεσμός, αφού επαναλαμβάνεται για  9η συνεχή χρονιά!

Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά διάλεξαν επιστημονικό πεδίο που έχει σχέση με την μεταλλευτική δραστηριότητα. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το κίνητρο γι’ αυτή την επιλογή τους. Είναι εμφανώς οι αναπτυξιακές προοπτικές της επένδυσης χρυσού στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, στόχος και όραμα της εταιρείας είναι κάποια στιγμή το σύνολο του επιστημονικού προσωπικού να κατάγεται εξ ολοκλήρου από το Δήμο Αριστοτέλη.

Δηλώσεις είχαμε και από τον πρόεδρο της Ελληνικός Χρυσός Εντουάρντο Μούρα, ο οποίος συνεχάρη τους νέους φοιτητές και τις οικογένειες τους και πρόσθεσε:

“Είμαι σίγουρος ότι το μέλλον είναι στα χέρια όλων μας. Μετά μάλιστα τα όσα περάσαμε όλοι μαζί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ένας από τους λόγους που αισιοδοξώ είναι και η προσπάθεια αυτών των παιδιών. Διάβασαν πολύ για να μπούν στο πανεπιστήμιο και να βοηθήσουν αυτό το μέλλον να είναι καλύτερο για τους ίδιους και τον τόπο τους. Είμαι εξίσου βέβαιος ότι για πολλά χρόνια θα βρισκόμαστε εδώ για να γιορτάζουμε αυτές τις σπουδαίες επιτυχίες”.

Δείτε της δηλώσεις των επικεφαλής της Ελληνικός Χρυσός στο βίντεο εδώ, από το 5ο μέχρι το 14ο λεπτό.