ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: «ΠΛΑΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ»

viopoikilotita fotoΑίσθηση προκάλεσαν σε όσους δεν γνωρίζουν την δομή των «antigold» επιχειρημάτων τα όσα δήλωσε από το Στρατώνι ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας και περιβάλλοντος Θεοφάνης Παπάς για της καταγγελίες που εκτοξεύονται κατά καιρούς εναντίον της Ελληνικός Χρυσός από της πολέμιους της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική.

Ο κ. Παπάς λοιπόν δεν μάσησε τα λόγια του και παίρνοντας το λόγο κατά τη διάρκεια του εορταστικού κουρμπανιού της τιμήν της Αγίας Βαρβάρας στην αίθουσα του ΟΑΕΔ είπε της:

«Έωλα για να μην πω ψέματα τα όσα λέγονται μέχρι τώρα κατά της Ελληνικός Χρυσός. Με πλαστές φωτογραφίες και με ψεύτικες καταγγελίες προσπαθούν πολλοί να στραφούν κατά της εταιρείας», αναφερόμενος σε έρευνες που κλήθηκε να κάνει η αντιπεριφέρεια.

Νομίζουμε ότι είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να μείνει στα λόγια του κ. Παπά, αλλά να αναδειχθεί μέσα από τα ντοκουμέντα στα οποία αναφέρεται. Να μάθουν και εκτός Χαλκιδικής τι σημαίνει και που βασίζεται η αντιμεταλλευτική ρητορική και επιχειρηματολογία.

Το βίντεο εδώ εμπεριέχει της δηλώσεις του κ. Παπά, της και της δηλώσεις του δημάρχου Πολύγυρου Αστέριου Ζωγράφου, ο οποίος κάλεσε της παρευρισκόμενους κατοίκους να μην μείνουν στην απουσία εκπροσώπων της τωρινής δημοτικής αρχής, καθώς της είπε υπάρχουν δήμαρχοι και τοπικές κοινωνίες που αγαπούν τη μεταλλευτική δραστηριότητα και της ανθρώπους της.

[ΠΗΓΗ: ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr, 5/12/2015]