ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΑΣΕΡΓΑΤΩΝ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ “ΣΚΟΥΡΙΕΣ 2012”: «ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ»

SONY DSC

«Προς μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε τους τελευταίους μήνες την ανυπαρξία επίσημης τοποθέτησης των εκλεγμένων πολιτικών κομμάτων για την μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση που δραστηριοποιείται σήμερα στην Ελλάδα.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το κόμμα του ΠΑΣΟΚ που διαρκώς όπου και αν ερωτηθεί έχει τεκμηριωμένη και κρυστάλλινη άποψη για την επένδυση των μεταλλείων της ΒΑ Χαλκιδικής.

Επιτέλους θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι οι άρχοντες τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο περί της συνεχούς και απρόσκοπτης εξέλιξης της παρούσας επένδυσης.

Σε όλο αυτό το παζλ δεν πρέπει να αποτελέσουν εξαίρεση φυσικά τα σεβαστά σωματεία των εργαζόμενων στα μεταλλεία Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Κλείνοντας επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι εξαιρετικά στενά παροτρύνουμε και ελπίζουμε να εισακουστούμε, όλους εκείνους που επιθυμούν τη συνέχιση του έργου και πιστεύουν πολλαπλώς σε αυτή την επένδυση να προβούν το ταχύτερο δυνατόν σε μαζικές και οργανωμένες κινητοποιήσεις, χωρίς εγωισμούς, γιατί ο σκοπός είναι κοινός για όλους!!!

Ο πρόεδρος του Δ.Σ Κούνδουρος Γεώργιος»