ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ

PLINTIRIO-20150525-124

Από τα σωματεία των εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι πρόεδροι των αντιστοίχων σωματείων:

«Αναφορικά με τις πρόσφατες συναντήσεις μας με υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος της Ν.Δ. θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

  1. Ως σωματεία εργαζομένων, αρχή μας είναι να ανταποκρινόμαστε θετικά σε κάθε κάλεσμα για συζήτηση από οποιοδήποτε πολιτικό και θεσμικό πρόσωπο ή φορέα που επιθυμεί να έχει διάλογο μαζί μας, μένοντας όμως  μακριά από οποιεσδήποτε κομματικές διεργασίες.
  2. Πάγια αρχή και θέση μας είναι ότι τα θεσμικά πρόσωπα οφείλουν να παίρνουν πρωτοβουλίες και να δίνουν λύσεις κρατώντας ουδετερότητα και ακολουθώντας την νομιμότητα.

Στα πλαίσια αυτού, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι σεβόμενοι τα παραπάνω, έδειξαν στο παρελθόν έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ανησυχία τους για το εργασιακό μας μέλλον, όσο και για το μέλλον των Μεταλλείων Κασσάνδρας. Με βάση τον θεσμικό ρόλο τον οποίον κατέχουν, είτε σε εθνικό επίπεδο είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Σωματείο Επιστημονικού Προσωπικού Μεταλλείων Κασσάνδρας «Ο Αριστοτέλης»

Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας  “Αγία Βαρβάρα”

Σωματείο Υπογειτών Μεταλλείων Κασσάνδρας»