ΒΑΣ. ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ»

unnamed (2)

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αριστοτέλη Βασίλης Μοσχόπουλος έδωσε μια εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και το δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε στον απόηχο των εκλογών της περασμένης Κυριακής, όπου οι κάτοικοι του δήμου στην πλειοψηφία τους αποδοκίμασαν με την ψήφο τους το λουκέτο στα μεταλλεία που επιβλήθηκε προεκλογικά. Ο Βασίλης Μοσχόπουλος ήταν σαφής:

«Τα 11 Μαδεμοχώρια στηρίζουν την επένδυση, η ΝΔ πήρε 50% και ο ΣΥΡΙΖΑ 22%. Ο κόσμος εδώ δεν έχει κόμματα, θέλει την επένδυση. Η κυβέρνηση έπρεπε να βρεί μια γραμμή ισορροπίας ανάμεσα στους αντιδρώντες και στο συμφέρον της Εθνικής οικονομίας, γιατί οι Σκουριές είναι μια Εθνική υπόθεση. Αντί αυτού επέλεξαν να ρίξουν στο μαρασμό 2.000 κόσμο άμεσα και 20.000 έμμεσα.»

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης εξήγησε πως από μια βεντέτα ανάμεσα σε Αρναία και Ιερισσό για το ποιά θα οριζόταν ως πρωτεύουσα του Καλλικρατικού δήμου Αριστοτέλη κατέληξε μετά τις δημοτικές εκλογές του 2010 σε τεράστια διαμάχη για τα μεταλλεία.

Ο Βασίλης Μοσχόπουλος στάθηκε στα τερτίπια και την υποκρισία θεσμικών και πολιτικών προσώπων της περιοχής που ενώ είναι κατά της επένδυσης δεν είχαν πρόβλημα να εισπράττουν άμεσα ή έμμεσα χρήματα από την εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα μεταλλεία, είτε ως δήμος, είτε ως προμηθευτές της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτοί που κάποτε υποστήριζαν την επένδυση, τώρα είναι εχθροί της. Η κοινωνία δεν μπορεί να παίζει με τα τερτίπια πολιτικάντηδων. Ούτε βέβαια το κράτος και η οικονομία μπορούν να πάνε έτσι μπροστά.»

Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει και το αναπτυξιακό στίγμα της περιοχής τονίζοντας ότι επέστρεψαν τα χαμόγελα και ότι επικρατεί το αδιαχώρητο στα καταλύματα των Μαδεμοχωρίων εξαιτίας της επένδυσης και της κατακόρυφης αύξησης στις θέσεις εργασίας που επέφερε αυτή τα τελευταία 3 χρόνια.

Ακούστε την συνέντευξη του Βασίλη Μοσχόπουλου πατώντας εδώ και πηγαίνοντας με τον κέρσορα σας στο 33ο λεπτό

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 24/09/2015]