ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΠΕΝ – ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 1,5 ΕΚΑΤ. ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;»

11994292_420761771461785_55927836_n

Κατάληψη στον περιβάλλοντα χώρο έξω από το ΥΠΑΠΕΝ κάνουν από νωρίς το πρωί μεταλλωρύχοι από τη ΒΑ Χαλκιδική.

Έχουν στήσει τις σκηνές τους στον περιβάλλοντα χώρο του ΥΠΑΠΕΝ και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει τους ίδιους και τις οικογένειες τους, όπως δήλωσε και ο Γιώργος Χατζής στην πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του Σκάϊ. Τόνισε πως και σαν κάτοικοι και σαν εργαζόμενοι οι μεταλλωρύχοι θέλουν τη νομιμότητα, και περιμένουν να τους δικαιώσει ακόμη για μια φορά το ΣτΕ. Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή εδώ, με τις δηλώσεις του κου Χατζή.

Αλγεινή εντύπωση για ακόμη μια φορά προκάλεσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, η οποία από το στούντιο του ΣΚΑΪ και μετά τα όσα έδειξε η κάμερα έξω από το ΥΠΑΠΕΝ ξέχωρα απ’ όλα τα εμμονικά και ιδεοληπτικά που χαρακτηρίζουν όλη την επιχειρηματολογία του κόμματος της βρήκε να πει το ανεπανάληπτο σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις 2.500 εργαζομένων στο δρόμο από απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Υπάρχουν και 1.500.000 άνεργοι τι να κάνουμε;» (!!!)

Απόλυτα… φιλεργατική η άποψη της κ. Γεροβασίλη. Να σχολιάσουμε τι λέγανε για τις καθαρίστριες, τότε;;; Αλλά εκείνες ήταν «σύμβολο του αγώνα»….

ΠΗΓΗ: politesaristoteli.blogspot.gr, 09/09/2015