ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ»

λήψη (2)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του “Άλφα 989” και στο δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο για το θέμα που απασχολεί το πανελλήνιο το τελευταίο χρονικό διάστημα και δεν είναι άλλο από το λουκέτο που επέβαλε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

Όπως τόνισε ο Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος την εταιρεία δεν την ενδιαφέρουν οι εκλογές και τα αποτελέσματα τους, καθώς υπάρχει διάθεση συνεργασίας με όλα τα κόμματα, αρκεί να το θέλουν και εκείνα με κάθε ειλικρίνεια..

«Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν ευθέως. Αυτός ο κλεφτοπόλεμος δεν είναι ωραίος, χώρια ότι μας έχει κοστίζει και ψυχολογικά».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός τόνισε, ότι παρά το ότι είναι ιδιαίτερα υπερήφανος τόσο για την επιστήμη του, όσο και για το έργο που γίνονταν μέχρι πρότινος στο μεταλλευτικό πεδίο της ΒΑ Χαλκιδικής, εντούτοις η πολιτική διάσταση που πήρε η υπόθεση και η διαχείριση της έχει προκαλέσει επιπτώσεις και ανησυχίες ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.

«Δεν είναι δυνατόν να μας έχουν φτάσει στο σημείο να νιώθουμε σαν εγκληματίες απέναντι και στις ίδιες τις οικογένειες μας. Αν συμβεί κάτι σε εμάς ποιος θα απολογηθεί γι’ αυτό;» ρώτησε με νόημα ο Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.

Τα όσα είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός μπορείτε να τα ακούσετε στο οπτικοακουστικό απόσπασμα που ακολουθεί εδώ.

ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 10/09/2015