ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ…

episkepsi katadromeon sto madem lakko

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η αντοχή του διευθύνοντος συμβούλου της Ελληνικός Χρυσός κου Θεοδωρακόπουλου, ο οποίος σε κάθε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή που τον προσκαλούν, καλείται να απαντήσει στις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις. Και αυτός, με επιμονή και υπομονή αρχίζει με το γνωστό μειλίχιο ύφος του να εξηγεί από την αρχή, από το άλφα, και να καταρίπτει μεθοδικά κάθε antigold επιχείρημα και καταγγελία.

Δείτε τον ακόμα μια φορά στην εκπομπή «Briefing στην οικονομία» του καναλιού Αction 24 και το δημοσιογράφο Χρήστο Κώνστα. Αυτή τη φορά διαψεύδει τους ισχυρισμούς του ΥΠΑΠΕΝ για την υποτιθέμενη ασυνέπεια της εταιρείας ως προς την κατάθεση ολοκληρωμένου φακέλου της πολεοδομικής μελέτης του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές, ισχυρισμοί οι οποίοι οδήγησαν τα σωματεία εργαζομένων στην κατάθεση εξώδικης διαμαρτυρίας προς την εταιρεία.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος εκτός της κατηγορηματικής διάψευσης δήλωσε πως θα υπάρξει επίσημη απάντηση ως προς αυτό το ζήτημα από την εταιρεία. Επιπλέον, ο κ. Θεοδωρακόπουλος έδωσε και πάλι απαντήσεις για πολλά άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα τις antigold αιτιάσεις της Ολλανδικής ΜΚΟ SOMO για φοροαποφυγή της Eldorado, το αιώνιο «ζήτημα του αρσενικού», αλλά και του ακριβή αριθμού των εργαζομένων στο επενδυτικό έργο.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.