ΜΙΧ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΛΥΝΣΗ»

mihalis theodorakopoulos vergina

Ο διευθύνων σύμβουλος της “Ελληνικός Χρυσός” κλήθηκε στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» του τηλεοπτικού σταθμού «Βεργίνα» όπου του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει για την οργανωμένη antigold προπαγάνδα, αναφερόμενος λεπτομερώς σε όλες τις ανακρίβειες, τις συκοφαντίες και τα ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα. Μίλησε για το κυάνιο που δεν υπάρχει, για τον μπαμπούλα του αρσενικού, για την δήθεν μόλυνση των νερών και της θάλασσας του Στρατωνίου, αλλά και για τη μέθοδο της ακαριαίας τήξης (flash smelting), για την οποία πολύς λόγος γίνεται τελευταία, αφού η antigold προπαγάνδα διατείνεται πως δεν εφαρμόζεται, και πως πρόκειται για απάτη την οποία επιχειρεί η εταιρεία.

Στην εκπομπή συμμετείχε και ο κος Χατζής, πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Υπαλλήλων Αγία Βαρβάρα. Δείτε ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής εδώ. Για τις δηλώσεις Θεοδωρακόπουλου, δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασαν οι εργολήπτες Χαλκιδικής.

Η απορία του κου Θεοδωρακόπουλου «γιατί δεν έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα σε κάποια επιστημονικά περιοδικά οι αντιμεταλλευτικές επιστημονικές απόψεις επί της ΜΠΕ του έργου  και παραμένουν σε φιλολογικό επίπεδο», και η διαπίστωσή του πως «όλα αυτά τα θέματα πρέπει να τεθούν επί τάπητος κάποια στιγμή σ’ ένα επιστημονικό τραπέζι διαλόγου», προκάλεσε την αντίδραση του ομότιμου Δημητριάδη, ο οποίος σήμερα σε ανάρτηση στο μπλογκ του Τόλη, τίθεται υπέρ ενός επιστημονικού διαλόγου στο τραπέζι (εδώ)… Ναι αλλά ρώτησες και τους άλλους antigold Σαράντη μου;