ΜΑΖΙΚΗ ANTIGOLD ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

thessalonii

Διαβάζω στο seleo.gr πως επειδή οι antigold δεν μαζεύονται πάνω από 100-150 στην Χαλκιδική, αποφάσισαν να κάνουν συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη όπου μπορεί άνετα να μαζευτεί όλος ο ΣΥΡΙΖΑ της πόλης και να φανούν μερικές χιλιάδες… Επίσης έτσι θα γίνει μεγαλύτερος τζερτζελές και προβολή από τα κανάλια, που βαριούνται να τραβιούνται σε βουνά και λαγκάδια…

Αιτία είναι το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής για την υπόθεση των Σκουριών. Με το βούλευμα, εικοσιένα κατηγορούμενοι παραπέμπονται στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με βαρύτατες κατηγορίες μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κ.α.

Ακούστε τώρα το μακράν πιο βλακώδες antigold επιχείρημα που έχω διαβάσει:

«Σύμφωνα με το βούλευμα, οι κατηγορούμενοι τέλεσαν εγκληματικές πράξεις ενάντια σε μια νόμιμη εταιρεία. Πώς εξάγει το Συμβούλιο το συμπέρασμα ότι η εταιρεία είναι νόμιμη; Αν αυτή η άποψη βασίζεται στις απορριπτικές αποφάσεις του ΣτΕ σε προσφυγές κατοίκων, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το ΣτΕ εξέτασε την Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων και αποφάνθηκε ότι είναι σύννομη. Δεν εξέτασε ούτε την επιστημονική ουσία των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και ούτε, κυρίως, αποφάνθηκε για το αν η εταιρεία τηρεί ή όχι αυτούς τους όρους».

Εντάξει παλληκάρια… Αφού η εταιρεία δεν είναι νόμιμη κατά τη γνώμη σας, ας τους κάψουμε, ας τους πυροβολήσουμε, ας φορέσουμε όλοι τις μάσκες μας και ας τους κρεμάσουμε στο μεσιανό κατάρτι…

Η ανακοίνωση για τη συγκέντρωση τελειώνει με τον απαραίτητο τσαμπουκά, στον οποίο ρέπουν οι antigold, παλαιόθεν… «Απαιτούμε την παύση των διώξεων και την άμεση απαλλαγή των συναγωνιστών μας»!!! (όλη η ανακοίνωση εδώ)

Για να δούμε, λοιπόν, αν πράγματι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη αρχή… Εδώ θα δείξει…