ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

celdaldarbsa

Σε μια κίνηση «τήρησης ίσων αποστάσεων» η Ελληνικός Χρυσός έστειλε επιστολή στο δήμο Αριστοτέλη με αποδέκτη όλους τους υποψηφίους την οποία υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Πέτρος Στρατουδάκης, σύμφωνα με την οποία δηλώνεται προς το δήμαρχο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου πως «για λόγους αποφυγής ακόμη και συνειρμικής ερμηνείας οι προγραμματισμένες προσλήψεις προσωπικού θα υλοποιηθούν μετά τις εκλογές».

Χαρακτηριστική είναι και η αναφορά στην επιστολή πως «η νέα δημοτική αρχή που θα εκλεγεί, όποια και αν είναι αυτή, θα αποτελεί για την εταιρεία θεσμικό συνεργάτη, όπως αυτό συμβαίνει και σήμερα».

Πολύ ωραία, και συμφωνούμε, και σωστοί και μπράβο τους…

Nα το διαβάσουμε όμως με το δικό μας τρόπο των συνεπαγωγών;

1. Το πρόγραμμα προσλήψεων της εταιρείας δεν έχει να κάνει με κανέναν προεκλογικό αγώνα, κανενός υποψηφίου.

2. Το πρόγραμμα προσλήψεων της εταιρείας είναι προφανές ότι θα συνεχιστεί, εφ΄όσον συνεχιστεί και το εγκεκριμένο από την πολιτεία έργο.

3. Το εγκεκριμένο από την πολιτεία έργο φυσικά προβλέπει την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας σύμφωνα με το επίσης εγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο.

4. Αν εμποδιστεί  με κάποιον ουρανοκατέβατο τρόπο η επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή από την νέα-όποια κι αν είναι αυτή- δημοτική αρχή… εσείς τι λέτε; Θα κάνει η εταιρεία προσλήψεις ή όχι;

 

Έτι μεθερμηνευόμενον… αγαπητέ;