ΚΡΙΤΩΝΟΣ ΟΡΑΜΑTA

images

Ο Κρίτωνας ξαναχτυπά και υπερδραστηριοποιείται, όλως τυχαία λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές…. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις ερωτήσεις στην Κομισιόν κατέθεσε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά την «παράνομη» λήψη γενετικού υλικού από κατοίκους της Χαλκιδικής που μετέχουν στον «αγώνα» κατά τις εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές, τη «ρύπανση των υπόγειων υδάτων», την «αποστράγγιση του Στρατωνικού όρους» και τη λειτουργία εργοστασίων εμπλουτισμού και αποθήκευσης «επικίνδυνων και τοξικών ουσιών» σε Ολυμπιάδα και Στρατώνι.

Δεν παρέλειψε βέβαια να προβεί και σε δηλώσεις σχετικά με τα ερωτήματα που κατέθεσε, ώστε να τον θυμηθούμε την Κυριακή:

«[…] Με 51,1% και από τον πρώτο γύρο, οι πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη επέλεξαν την ανατροπή και καταψήφισαν την εξόρυξη χρυσού επιλέγοντας τον υποψήφιο που αναδείχτηκε μέσα από δημοψήφισμα του κινήματος στις Σκουριές, Γιάννη Μίχου. Τώρα είναι η κυβέρνηση που σιωπά. Η διαδικασία εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές είναι παράνομη και παράλογη… ».

Μπράβο παλληκάρι μου… αλλά συγνώμη, είναι αυτά επιχειρήματα; Ποιός σιωπά; Ποιά νίκη με το υπόλοιπο 50% απέναντι; Ποιά παράνομη διαδικασία; Τα έχουμε μπερδέψει βλέπω… μήπως βλέπεις οράματα; Ακούς και φωνές; Χρειάζεσαι βοήθεια;