ΔΗΜ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: “ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ…”

Αυτή ήταν η τελευταία φράση που κατάφερε να πει ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός πριν τον καταλάβει η έντονη συγκινησιακή φόρτιση.

Αυτή η ανθρώπινη στιγμή εκτυλίχθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ και αυτό που τον έκανε να λυγίσει από τη συγκίνηση τον Δημήτρη Δημητριάδη ήταν η προτροπή δημοσιογράφου να απευθυνθεί με κάποιο μήνυμα  προς τους εργαζόμενους που ήταν στην άλλη άκρη της τηλεοπτικής σύνδεσης από τη Θεσσαλονίκη.

Μετά απ’ αυτό το στιγμιότυπο διεκόπη η απευθείας σύνδεση από το Χίλτον και τη Θεσσαλονίκη. Σε τέτοιες καταστάσεις η στεναχώρια και η λύπη μπροστά στο φάσμα μιας πολύ άσχημης εργασιακής εξέλιξης είναι προφανές πως δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα σε ανώτερα διευθυντικά στελέχη και απλούς εργαζόμενους.

Η αγανάκτηση, η ανησυχία και η ανασφάλεια είναι κοινός τόπος για όλο τον κόσμο που εργάζεται στην Ελληνικός Χρυσός. Ας οπλιστούμε με ψυχραιμία, υπομονή και νηφαλιότητα. Έχουμε ένα πολύ μακρύ δρόμο που πρέπει να διανύσουμε ενωμένοι μέχρι την τελική δικαίωση.

Ακολουθεί το βίντεο με το απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, που αποκάλυψε την ανθρώπινη στιγμή  του διευθύνοντος  συμβούλου της Ελληνικός Χρυσός.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε από τους Εργολήπτες Χαλκιδικής.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr, 11/9/2017]