ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Με μία ιδιαίτερα λιτή όσο και αυστηρή ανακοίνωση οι διοικήσεις της Eldorado Gοld και της Ελληνικός Χρυσός αποφάσισαν από κοινού να αναβάλλουν τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της Ολυμπιάδος που είχαν προγραμματιστεί για τις 15/9/2017.

Να θυμίσουμε πως εκκρεμούν άδειες ρουτίνας για την Ολυμπιάδας εδώ και μήνες, και ενώ ο κος Σταθάκης υποσχέθηκε πως θα δοθούν μέχρι τέλος Αυγούστου, η κυβερνητική βουλευτής κα Ιγγλέζη δήλωσε πως «δεν είναι και τόσο απλό το θέμα», προβάλλοντας τα κωλύματα που ισχύουν κατά τη δική της άποψη.

Κατά σύμπτωση σήμερα έδωσαν και τα Σωματεία Εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός στη δημοσιότητα δελτίο τύπου, στο οποίο εκφράζουν αφενός την ανησυχία τους για την τροπή του θέματος, αφετέρου την πρόθεσή τους να αντιδράσουν δυναμικά αν τεθεί θέμα παύσης δραστηριότητας και απολύσεων. Αναμένονται εξελίξεις…

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Ελληνικός Χρυσός:

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 09 Αυγούστου 2017,

Με το παρόν Δελτίο Τύπου ανακοινώνεται ότι οι Διοικήσεις της Eldorado Gοld και της Ελληνικός Χρυσός αποφάσισαν να αναβάλουν την τελετή των εγκαινίων στις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας, μέχρι νεοτέρας. Η τελετή των εγκαινίων είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου του 2017.

Από το Γραφείο Τύπου