Η ΜΗΛΟΣ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΡΥΞΕΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES

Για πολλούς ανθρώπους, ταξίδι δεν σημαίνει απλά να επισκέπτεσαι νέα μέρη αλλά να βιώνεις και μια νέα εμπειρία. Παρολ’ αυτά, οι περισσότεροι ταξιδιώτες επιστρέφουν με τα ίδια σουβενίρ και τις ίδιες φωτογραφίες. Πώς μπορείς να εντοπίσεις κάτι πραγματικά συναρπαστικό;

Αναγνωρίζοντας αυτή την πρόκληση, η Nancy Novogrod και ο Joan Roca -εξπέρ σε θέματα ταξιδιών, ψηφιακής τεχνολογίας και πολυτελούς lifestyle- ξεκίνησαν το “Essentialist”, μια συνδρομητική ταξιδιωτική υπηρεσία που προσφέρει εξατομικευμένες διαδρομές και μοναδικές εμπειρίες αντί ετήσιου κόστους 1400 δολαρίων.

Με τη βοήθεια ενός παγκόσμιου δικτύου ειδικών και λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία πολυτελούς τουρισμού, προτείνουν τους εξής προορισμούς για φέτος το καλοκαίρι:

  1. Μπαλί, Ινδονησία

Με μοντέρνες καφετέριες, καταστήματα και ξενοδοχεία, οπουδήποτε κι αν κοιτάξεις, το πολυαγαπημένο νησί της Ινδονησίας επανεφευρίσκει τον εαυτό του για να υποδεχτεί μια νέα γενιά ταξιδιωτών.

Γιατί τώρα; Πείτε το Μπαλί 2.0 -Το Μπαλί είναι το νέο Μπαλί.

  1. Ντέβον, Αγγλία

Ένας αριθμός νέων, μικρών ξενοδοχείων μεταμορφώνει το χαριτωμένο Ντέβον σε ελκυστικό προορισμό απόδρασης.

Γιατί τώρα; Η βρετανική επαρχία δεν ήταν ποτέ πριν τόσο συναρπαστική ή “γευστική”. Και έχει και μπόνους: τα ξενοδοχεία αυτά συμφέρουν.

  1. Μήλος, Ελλάδα

Ένα λιγότερο γνωστό κυκλαδίτικο νησί, που προσφέρει όμως την πολυτέλεια της απομόνωσης καθώς και μία αυθεντικά τοπική απόδραση.

Γιατί τώρα; Το αεροδρόμιο έχει επεκταθεί και το νησί αναφέρεται ολοένα περισσότερο από ανθρώπους που ξέρουν.

  1. Νήσος Σαν Χουάν, ΗΠΑ

Ένα γιοτ, ένα φέρι μποτ ή ένα υδροπλάνο από το Σιάτλ σας οδηγεί σε αυτό το αρχιπέλαγος που ίσως είναι το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό της βορειοδυτικής ακτής της Αμερικής.

Γιατί τώρα; Έχοντας εικόνες από τα χιονισμένα Ολύμπια Όρη και -αν είστε τυχεροί- τις υπό εξαφάνιση φάλαινες, θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στην άκρη του κόσμου.

  1. Σεν Μπαρτς

Γιατί τώρα; Πολύς κόσμος δεν θεωρεί το Σεν Μπαρτς θερινό προορισμό, ωστόσο αυτός είναι ένας καλός τρόπος να βιώσει κανείς το νησόι ως ένα αυθεντικό μέρος, χωρίς πολύ κόσμο και με χαμηλότερες τιμές ξενοδοχείων.

  1. Βενετία, Ιταλία

Γιατί τώρα; Ο κόσμος της τέχνης συρρέει εδώ για την 57η Μπιενάλε Τέχνη της Βενετίας και το ντεμπούτο του πολυαναμενόμενου “Treasures from the Wreck of the Unexpected” του Damien Hirst.

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ politesaristoteli.blogspot: Είναι δυνατόν να είναι τόσο άσχετοι στο Forbes; Δεν ενημερώνονται καθόλου; Δεν διαβάζουν το site της ΜΚΟ “παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων”; Δεν τους έχει ευαισθητοποιήσει καθόλου η αντιμεταλλευτική και αντιεξορυκτική ρητορική του; Εντύπωση μας κάνει…

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, από capital.gr, 9/7/2017]