ΒΡΑΒΕΙΑ BRAVO 2017: ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 Το πάνελ διαλόγου της εκδήλωσης. Μεταξύ των συμμετεχόντων ο Υφυπουργός Οικονομίας &Ανάπτυξης Σταύρος Πιρτσιόλας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας & Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης, ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Παναγιώτης- Αριστείδης Θωμόπουλος, ο Πρόεδρος ΚΕΕΕ & ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Πρόεδρος των ΕΛΠΕ Ευστάθιος Τσοτσορός, ο τομεάρχης Οικονομίας της Ν.Δ. Αθανάσιος Μπούρας, και άλλοι.

Για την συνεισφορά της στην ανάπτυξη της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής, στην θωράκιση της παράλληλης ανάπτυξης μέσω της στήριξης Ελλήνων προμηθευτών και της περιβαλλοντικής προστασίας, διακρίθηκε η  Ελληνικός Χρυσός στον ετήσιο θεσμό BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 25 Μαΐου, υπό την διοργάνωση του Quality Net Foundation.

Συγκεκριμένα ανάμεσα από 278 πρωτοβουλίες Επιχειρήσεων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας Πολιτών, που συμμετείχαν φέτος στον Κοινωνικό  Διάλογο BRAVO που αναπτύχθηκε σε Εθνικό επίπεδο με 200 κοινωνικούς εταίρους και 7.000 ενεργούς πολίτες, αναδείχθηκαν και διακρίθηκαν στους φιναλίστ κάθε κατηγορίας οι εξής πρωτοβουλίες της Ελληνικός Χρυσός, στους πυλώνες αγορά, περιβάλλον και κοινωνία αντίστοιχα:

Bravo Market – Παράλληλη ανάπτυξη μέσω της στήριξης τοπικών προμηθευτών

Bravo Environment – Περιορισμός περιβαλλοντικού αποτυπώματος

Bravo Society – Η ανάπτυξη της ΒΑ Χαλκιδικής σε Αριθμούς

Στην ετήσια διοργάνωση των BRAVO, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων του πολιτικού, θεσμικού και επιχειρηματικού γίγνεσθαι, αναδείχθηκε ο ρόλο της Βιώσιμης Ανάπτυξης ως μοχλού επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας ενώ στο πλαίσιο ενός δημιουργικού διαλόγου τέθηκαν στο τραπέζι οι πολιτικές και οι πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν σε αυτήν την κατεύθυνση.

[ΠΗΓΗ: http://www.hellas-gold.com, 26/5/2017]