Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ (ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΗ)

007 stratoni grΧθες αναρτήσαμε τον σύντομο χαιρετισμό του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικός Χρυσός κου Δημήτρη Δημητριάδη, πριν από την έναρξη του αγώνα των Παλαιμάχων της ΣΠΑΚΕ με τους μηχανικούς της DAE. Μιλάμε για την μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση που έλαβε χώρα την Κυριακή 2 Απριλίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου και στην οποία η Ελληνικός Χρυσός ήταν από τους κύριους χορηγούς.

Το άρθρο αναπαράχθηκε από το γνωστό μπλογκ politesaristoteli.blogspot.gr, στα πλαίσια της τοπικής ενημέρωσης και στον χώρο των σχολίων εμφανίστηκε ένα και μοναδικό σχόλιο, το οποίο μεταφέρω σε όλους με μεγάλη μου λύπη:

«Ανώνυμος είπε… 4 Απριλίου 2017 – 12:31 μ.μ.

Κύριε Δημητριάδη, τα χωριά μας. Να βοηθήσετε τα χωριά μας. Επειδή είναι μεταλλευτικά ο δήμος μας έχει ξεγράψει. Εσείς τουλάχιστον στηρίξτε μας. Κάντε έργα. Δρόμους, πάρκα, χώρους άθλησης, ιατρεία. Τα έχουμε ανάγκη. Τα έχει ανάγκη η νεολαία και η τρίτη ηλικία. Τα παιδιά, οι μάννες και πατεράδες μας. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας».

Απίστευτο… Πολίτης του δήμου μας απευθύνεται στον κο Δημητριάδη και μεταφέρει το παράπονό του… Πως, δηλαδή, αισθάνεται εγκαταλειμμένος από το δήμο και το αποδίδει πως ζει σε «μεταλλευτικό» χωριό… Από την άλλη, έχει σαφώς την αίσθηση πως η εταιρεία μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά, εκεί που ο δήμος ολιγωρεί…

Πράγματι… η αλήθεια είναι σκληρή και λυπηρή συνάμα…